Bratn píše:jako ono to není celý se jen přihlásit, to vám ještě musí zpět zavolat a vybrat vás, aby jste si zajezdili, nebo aspoň tak jsem to pochopil já
správně takže asi hovno z toho
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Bratn píše:jako ono to není celý se jen přihlásit, to vám ještě musí zpět zavolat a vybrat vás, aby jste si zajezdili, nebo aspoň tak jsem to pochopil já
asi tak nějak,dnes sem mluvil s práglem a pořád se jen ptala kdy budu kupovat nový vůz sem ji měl říct že sem si ted koupil Golf III a bylo by hotovo
E30 320i ex
E36 320i ex
E46 330i ex
E46 330d ex
aktuálně Volvo V70 D4 na práci a E36 kabrio v garáži
Však proto píšu hned na začátku kdo se přihlásil a koho vybrali .....taky mě volala ženská z prahy ....jinak zaruka výběru je , když uvedete v přihlášce ,že koupíte 760Li do 12 mesíců
taky mi volala , zrovna v sobotu si mi to moc nehodi , ale tak uvidime prej a planujete koupi noveho bmw ? rikam , ani ne , ja si ho stavím aha aha , hmmm rok vyroby ? chcete to fakt vedet ?
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Ja jsem regnul otce, tomu volali a tak tak jim neco nalhal a ze renocar se ozve, ale asi to dopadne tak jako kdyz jsme po renocaru chteli zaridit testovaci jizdu v 645i (uvazovalo se o realne koupi) tak se na nas vysrali ze pry to auto ted nak nemaji nebo co. A uz nezavolali.
včera přišla oficiální pozvánka z Renocaru, na sobotu v 9:15 tam a konec 14:15 popis:
Za asistence profesionálních trenérů BMW zažijete nezapomenutelné jízdní aktivity na stanovištích simulujících náročné povětrnostní podmínky. Čeká na Vás nejen radost z jízdy, ale i nácvik prakticky využitelných dovedností.
No jsem na ty aktivity zvědavý