Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Olomoucká předštědrovečerní pitka 23.12. rest U DRÁPALA 20:0
-
- Kontaktovat uživatele:
youwee is back bitches
23.12. ve 20.00 v irské (vodní kasárna)... Musím se přiznat, že jsem na to úplně zapomněl... 3 měsíce jsem neměl chlast v hubě a navíc teď budu trávit všední dny v Rakousku... Ale ve čtvrtek odpoledne přijedu, takže stíhám... Přátelé už je to 4. rok co tam ta naše partička hovádek chodí.
EDIT: jo a jak jsem to objednával, tak paní mě chtěla rozhodit tím, že je 23.12. v úterý...
Nenechal jsem se... Jsem jí řekl že to chci podle mýho kalendáře a tam je 23. čtvrtek.

EDIT: jo a jak jsem to objednával, tak paní mě chtěla rozhodit tím, že je 23.12. v úterý...

- globusman
- Kontaktovat uživatele:
Že bych se taky stavil? Jdu sice na štědrej den ráno do práce, ale tak na mattoni bych se taky mohl stavit
A s tím meďou taxi opatrně... Ten SuperB je starej (já jezdím v novým SuperB combi) a navíc s ním jezdí meduv brácha (medu jsem v něm ještě neviděl a to ho potkávám každou noc). A o víkendech jezdím s funglnovým devítimístným Mercedesem Vito
800 11 30 30

A s tím meďou taxi opatrně... Ten SuperB je starej (já jezdím v novým SuperB combi) a navíc s ním jezdí meduv brácha (medu jsem v něm ještě neviděl a to ho potkávám každou noc). A o víkendech jezdím s funglnovým devítimístným Mercedesem Vito

globusman píše:Že bych se taky stavil? Jdu sice na štědrej den ráno do práce, ale tak na mattoni bych se taky mohl stavit
A s tím meďou taxi opatrně... Ten SuperB je starej (já jezdím v novým SuperB combi) a navíc s ním jezdí meduv brácha (medu jsem v něm ještě neviděl a to ho potkávám každou noc). A o víkendech jezdím s funglnovým devítimístným Mercedesem Vito800 11 30 30
nevyšiluj... kazdej Olomoucak vi v cem jezdis.... 7services je medova firma , tezko by jezdil kdyz jezdi po ,,zakaznikach,, a ma toho vice...
Pokud chcete 9 mistny FUNGLNOVY Vito.. volejte Globuse.... , pokud SUperba od medi cislo sem vam tam dal....