Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Sraz Jižní Čechy - Tábor 3.-5.12. 2010 ?
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak moji milý jihočeší, kampak to pojedeme okupovat tentokráte?
Srazy typu přijet na náměstí, počkat až všichni přijedou, pak se vydat na letiště, pokecat a jet domu, jako dobrý, ale musíme taky trochu myslet na ty naše polovičky, aby nemuseli sedět každá v jednom autě a divně se tam mračit a čekat až se milý vykecá
Takže návrhy sem
Co takhle někam na nějaké jídlo, už jsem s pár lidma probíral bifteky nebo na nějakou seitseeing tour? Nebo na tom letišti vymyslíme nějakou RZ, slyšel jsem o Ropákově skvělých schopnostech chystat podobné akce.
Takže teď se domluvit na datu, to bude zase strašnej problém(stejnak to bude víkend) a kdo má jaký napady tak sem s nima.....
S členy jako je Felix, Tony, Georg, Aula, Brody, Birkoff, Martem, VoTon(veme jednu ze svých TDS), Mikaeulus se počítá.....
Tak šup, prázdniny se krátí....
///MOD Killca: nazev prubezne menen podle data srazu
Srazy typu přijet na náměstí, počkat až všichni přijedou, pak se vydat na letiště, pokecat a jet domu, jako dobrý, ale musíme taky trochu myslet na ty naše polovičky, aby nemuseli sedět každá v jednom autě a divně se tam mračit a čekat až se milý vykecá
Takže návrhy sem
Co takhle někam na nějaké jídlo, už jsem s pár lidma probíral bifteky nebo na nějakou seitseeing tour? Nebo na tom letišti vymyslíme nějakou RZ, slyšel jsem o Ropákově skvělých schopnostech chystat podobné akce.
Takže teď se domluvit na datu, to bude zase strašnej problém(stejnak to bude víkend) a kdo má jaký napady tak sem s nima.....
S členy jako je Felix, Tony, Georg, Aula, Brody, Birkoff, Martem, VoTon(veme jednu ze svých TDS), Mikaeulus se počítá.....
Tak šup, prázdniny se krátí....
///MOD Killca: nazev prubezne menen podle data srazu
-
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to víš v Brně se žere , pije , sexuálně žijeJanHavlicek píše:Mně přijde, že tady na jihu se nic neděje...
To v Brně tam je živo, až mě s tim štvou

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
-
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je potom vše cajkoví. Vždyt tady je takovejch míst kam se da podívat.Thomas08 píše:Nic jsi nepřehlédl.PepaPepino píše:Možna jsem to přehlidl,ale kam a kdy se pojede?Thomas08 píše:Já s největší pravděpodobností pojedu.Program bude brzy znám. Ale tady na jihu je srazů jak šafránu tak jsem napsal, že pojedu.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
tak 11.9. ve 12:00 sraz za parkovišti před letištěm Planá u Českých Budějovic.
V případě příznivého počasí pojedeme na Lipenskou přehradu, kde navštívíme vodní elektrárnu. Mělo by to klapnout, ale uvidíme. Poté oběd na Marině v restauraci. Dále můžeme navštívit bobovou dráhu, která je hned vedle.
V případě nějakého špatného počasí se domluvíme kam pojedem, jestli obsadíme nějakou restauraci a dáme pokec, ale to je na domluvě.
Sraz zde
http://mapy.cz/#mm=ZTtTcP@sa=s@st=s@ssq ... 13488@z=16
Kdyby někdo nestíhal tak ať mě kontaktuje na telefonu 606 58 10 10 a já mu řeknu kde se nacházíme případně na něho počkáme po cestě.
V případě příznivého počasí pojedeme na Lipenskou přehradu, kde navštívíme vodní elektrárnu. Mělo by to klapnout, ale uvidíme. Poté oběd na Marině v restauraci. Dále můžeme navštívit bobovou dráhu, která je hned vedle.
V případě nějakého špatného počasí se domluvíme kam pojedem, jestli obsadíme nějakou restauraci a dáme pokec, ale to je na domluvě.
Sraz zde
http://mapy.cz/#mm=ZTtTcP@sa=s@st=s@ssq ... 13488@z=16
Kdyby někdo nestíhal tak ať mě kontaktuje na telefonu 606 58 10 10 a já mu řeknu kde se nacházíme případně na něho počkáme po cestě.