sem se tam stavil na kukacku na cecku jenom na chvilku borecek tam dobre roztocil jednu 997 do kacera... ale ta bílá E36 co se tam honila s tou e46 CSL me fakt dostala
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
MattyX píše:sem se tam stavil na kukacku na cecku jenom na chvilku borecek tam dobre roztocil jednu 997 do kacera... ale ta bílá E36 co se tam honila s tou e46 CSL me fakt dostala
škoda že sem to neviděl... po včerejšku sem byl rád, že jsem vůbec byl schopnej řídit...
MattyX píše:sem se tam stavil na kukacku na cecku jenom na chvilku borecek tam dobre roztocil jednu 997 do kacera... ale ta bílá E36 co se tam honila s tou e46 CSL me fakt dostala
škoda že sem to neviděl... po včerejšku sem byl rád, že jsem vůbec byl schopnej řídit...
no zrovna jak si prijizdel tak sme to balili , stacilo jen na chvilku a vevnitr jim tam platit na hodku dve kila se me teda taky moc nechce tys byl i vevnitr ?
E46 M3 SMG - žlučník
no zrovna jak si prijizdel tak sme to balili , stacilo jen na chvilku a vevnitr jim tam platit na hodku dve kila se me teda taky moc nechce tys byl i vevnitr ?
jo, když už sem tam jel, tak sem si to prošel i uvnitř...
Ta bílá e36 m3 byl Slovinec a tak nějak lámaně jsem z něj dostal,že je to 3,2i a má v tom 390ps, takže si tu CSL dával dobře....
Ta bílá e36 m3 byl Slovinec a tak nějak lámaně jsem z něj dostal,že je to 3,2i a má v tom 390ps, takže si tu CSL dával dobře....
no prave mu to litalo docela pekne hehe a zvuk to melo takovej pekne surovej pekne ju vodil
E46 M3 SMG - žlučník
Slovinec me pod kapotu nahlidnout nenchal, ale 390k pochybuju...zvuk to melo klasickej...tzn. ze zepredu slysis jen carbon. sani a zezadu...a to me docela prekvapilo...ze mel origo M3 stred i s katama(aspon na pohled) a akorat misto koncaku 2 trubky