Já jedu 100% páč musim... Vyrážet budu v pátek dopoledne. Musím se stavit v Praze a něco vyřídit. Navíc nemám rád sdružené jízdy, protože se dělaj akorád píčoviny... Pojedu na pohodu a v klídku. Loni jsem jel s nickem a motor nešel pod 5000ot.
surfis píše:Já jedu 100% páč musim... Vyrážet budu v pátek dopoledne. Musím se stavit v Praze a něco vyřídit. Navíc nemám rád sdružené jízdy, protože se dělaj akorád píčoviny... Pojedu na pohodu a v klídku. Loni jsem jel s nickem a motor nešel pod 5000ot.
surfis píše:Já jedu 100% páč musim... Vyrážet budu v pátek dopoledne. Musím se stavit v Praze a něco vyřídit. Navíc nemám rád sdružené jízdy, protože se dělaj akorád píčoviny... Pojedu na pohodu a v klídku. Loni jsem jel s nickem a motor nešel pod 5000ot.
Já Ti rozumím.
¨
JJ Rendo, jezdí jako prase... Tedy prase jezdí líp než Luboš...
Kdo začal dělat píčoviny když se jelo z MORDU tak nelakuj Bereš Havanu
Thomas08 píše:A navrhuju aby jsme z Tábora vyráželi v 15:00 co vy na to?
No není to brzo
Co radši dýl sice bude špička ale v 15:00 je to dost brzo.[/quote]
Jak myslíš no, stějně asi někde zastavime a pokecame, nebo se třeba někde najime. Nevim, je to jen návrh.
Tak co kdo pojede? Všiml jsem si, že pražaci vyražej v 18:00 z čermáku, tak navrhuju, se pridat. Tim pádem navrhuju vyrazit z Tábora v 16:00. Co vy na to?