Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Brno regional UH 24.6.
-
- Kontaktovat uživatele:
Holly:Ježiš on mě někdo viděl?Sakra
.No líp to určitě nepojede,jen se snažím předejít problémům s bordelem a navíc jsem ani nikam nechtěl jezdit,jen jsem potřeboval nabrat naftu a doflákat baterku,no a Shellka byla nejblíž.Ses taky mohl ozvat nějak,já teda vůbec nevím,odkud si mě spozoroval .... A jinak nedělej a dojeď
Kluci nějak nám to schne co?

Kluci nějak nám to schne co?

Pazďa: Maminka mi říkala, že na velký autíčka mám ještě čas, že až vyrostu a budu velkej, tak si můžu dělat co chci, ale zatím si mám prej v pokojíčku hrát s legem...
Mám zítra zkoušku, poslední termín, tak se musím učit, bohužel dneska sem měl ještě jednu, kdyby to nebylo tak blbě po sobě ( nebo kdybych se naučil na předešlej termín...) tak sem přijet mohl...
ECKI: No já sem tě zahlíd když sem jel klidným pomalým tempem kolem Shellky (rozuměj že sem si tě v té rozmazané šmouze sotva všiml ani zatroubit sem nestih, jen sem zaregistroval vozidlo a pak tebe když ses vynořil zpoza auta
) BTW taky tam tankuju, kam bych jezdil, břečka to není, netrvá to století než tam ta nafta nateče, je to nejblíž a v noci je tam bezpečno, protože tam ustavičně vysedávaj na noční buď MP nebo PČR
Takže se tam asi někdy potkáme 

ECKI: No já sem tě zahlíd když sem jel klidným pomalým tempem kolem Shellky (rozuměj že sem si tě v té rozmazané šmouze sotva všiml ani zatroubit sem nestih, jen sem zaregistroval vozidlo a pak tebe když ses vynořil zpoza auta