Tak jsem to sem hodil, at se to ví víc dopředu...Většině lidí z český lípy a okolí by se líbilo se pravidelně scházet, tak jsem navrhnul vždy první sobotu v měsíci. Tento měsíc (unor) se nás sešlo cca 10 a v pohodě se kecalo, tak doufám že příště nás bude víc. Místo prozatím jako minule a to garáž v INTESPARU uplně vzadu.A čas aby to všichni stíhali, tak zas ta 14tá hodina.
Tak dostala mě chřipka, včera si mě v nemocnici v český lípě přehazovali dvě hodiny jak horkej brambor, nikde mě nechtěli vzít protože jsem Pražák, nakonec jsem v odhlehlejší budově narazil na sympatické sesřičky ke kterým se pak prej můžu i zaregistrovat. Tak mi něco napsali a v lékárně jsem nechal 5tiklíště a ležim. Doufám že budu do Soboty okej
TUNAK píše:Tak dostala mě chřipka, včera si mě v nemocnici v český lípě přehazovali dvě hodiny jak horkej brambor, nikde mě nechtěli vzít protože jsem Pražák, nakonec jsem v odhlehlejší budově narazil na sympatické sesřičky ke kterým se pak prej můžu i zaregistrovat. Tak mi něco napsali a v lékárně jsem nechal 5tiklíště a ležim. Doufám že budu do Soboty okej
To mě zajímá .. máš kontakty na ty sestřičky ? ... Jinak já ještě nevyjedu a jsem za to rád když slíchám co dělá sůl s autama. Další měsíc už bych tam být ale měl !
TUNAK píše:Tak dostala mě chřipka, včera si mě v nemocnici v český lípě přehazovali dvě hodiny jak horkej brambor, nikde mě nechtěli vzít protože jsem Pražák, nakonec jsem v odhlehlejší budově narazil na sympatické sesřičky ke kterým se pak prej můžu i zaregistrovat. Tak mi něco napsali a v lékárně jsem nechal 5tiklíště a ležim. Doufám že budu do Soboty okej
To mě zajímá .. máš kontakty na ty sestřičky ? ... Jinak já ještě nevyjedu a jsem za to rád když slíchám co dělá sůl s autama. Další měsíc už bych tam být ale měl !