Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
GOODWOOD 2009
Už nějakej pátek přemýšlím o výletu na Festival rychlosti v Goodwoodu příští ročník se bude konat 3.-5.7.2009 je to víkend plnej nejrůznějších závodních aut od historických přes WRC až po F1 a samo i mašiny
prostě super akce pro fandy vůně benzínu.Otázka zní... našlo by se tu pár lidí co by si udělalo malou dovču?
pár lidí co maj rádi svižnej přesun evropou
jinak mám volný místo v CSL
aby mě to nestálo takovou raketu
ideálně motory 2,5 a víš
je to cca 1350km z Prahy 
- Lion
- Klubové ID: 865
- Kontaktovat uživatele:
Pane jo to je až v Anglii..
No je to štreka, ale popřemýšlím o tom.
Tady je link na stránky.:
http://www.goodwood.co.uk/site/content/festivalofspeed/
No proto píšu taková malá dovolenka a jen pro velké fandy takže m power je velice vítánLion píše:Pane jo to je až v Anglii..No je to štreka, ale popřemýšlím o tom.
-
psena
- Klubové ID: 58
- Kontaktovat uživatele:
Od te doby co jsem videl nejaky videa z toho srazu, neda mi to zapomenout zavist s jakou jsem se dival na pritomne divaky, kteri meli moznost sledovat vic nez jen ja na videu. Po ceste Nord to je dalsi vec kterou bych rad s M5 absolvoval, dokud ji jeste mam.... ale jak se znam, zase z toho nic nebude...konicku je prilis pro obycejneho smrtelnika 
no né?psena píše:Od te doby co jsem videl nejaky videa z toho srazu, neda mi to zapomenout zavist z jakou jsem se dival na pritomne divaky, kteri meli moznost sledovat vic nez jen ja na videu. Po ceste Nord to je dalsi vec kterou bych rad s M5 absolvoval, dokud ji jeste mam.... ale jak se znam, zase z toho nic nebude...konicku je prilis pro obycejneho smrtelnika
P.S. když budeš do mladý hustit od prosince do léta tak by sis to mohl vydupat né?
právě že né,kdyby tím moje 1/2 žila a bavilo ji to jako mě tak určitě,ale tak to nemá smyslHanz píše:přemejšlím co mi v tom brání... nic... ok, píšu si do kalendáře, bereš dorost a 1/2? ten Ring cestou zpátky by byl taky cool, musí se to rezervovat nebo stačí přijet kdykoliv?
-
psena
- Klubové ID: 58
- Kontaktovat uživatele:
O to ani nejde..spis prachy, predpokladam, ze rozpocet bude 30K a vic....teda urcite vicM3maniac píše:no né?psena píše:Od te doby co jsem videl nejaky videa z toho srazu, neda mi to zapomenout zavist z jakou jsem se dival na pritomne divaky, kteri meli moznost sledovat vic nez jen ja na videu. Po ceste Nord to je dalsi vec kterou bych rad s M5 absolvoval, dokud ji jeste mam.... ale jak se znam, zase z toho nic nebude...konicku je prilis pro obycejneho smrtelnikaty ještě žiješ?
no pojeď,pokusím se zorganizovat malou výpravu m powerů
,když pojedeš ve dvou a složíte se na benál tak to nebude zas taková hrůza a myslím,že to za to bude stát...jinak lidi neberte to špatně,ale chtěl bych aby nejslabší vůz byl 323i (plus závodní srdíčko
)
P.S. když budeš do mladý hustit od prosince do léta tak by sis to mohl vydupat né?
No nepočítal abych pravdu řekl,ale je to pro mě cosi jako dárek na vánoce i narozky dohromady takže to obětujuDC píše:když si to chceš trošku užít, tak počítej cca 80 za prodlouženej tejden v anglii, cestu, poježděníčko, nějaký památky, Londýn, ubytování apod.
samozřejmě to půjde i levněji, ale pak neni fun...