Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Víkendové setkání pro BMW rodiny s dětmi (i bez) - léto 2009
- globusman
- Kontaktovat uživatele:
Jelikož jsem tu nic podobného nenašel, rozhodl jsem se s tím přijít sám. Po zkušenostech z jiného klubu bych rád něco podobného udělal i pro rodinky s BMW srdcem. Jednalo by se o prodloužený víkend (pátek až neděle) plný zábavy pro děti i dospělé. Bylo by to buď těsně před prázdninami, nebo těsně po nich. Místo konání - Morava. Měl by někdo o podobnou akci zájem?
-
- Kontaktovat uživatele:
GeorgosAc píše:globusman píše:matal píše:Já su svobodný a bezdětný..možu dojet..![]()
Ještě jsi zapomněl napsat, že jsi abstinentJasně že můžeš, pokud ti nebude vadit program zaměřenej na rodiny...
matal si rad zaskace na trampoline s deckama)))) ale v ruce kafe a cigarko.. a premet trojity.. budou cumet

-
- Kontaktovat uživatele:
Jelikož jsem tu nic podobného nenašel, rozhodl jsem se s tím přijít sám. Po zkušenostech z jiného klubu bych rád něco podobného udělal i pro rodinky s BMW srdcem. Jednalo by se o prodloužený víkend (pátek až neděle) plný zábavy pro děti i dospělé. Bylo by to buď těsně před prázdninami, nebo těsně po nich. Místo konání - Morava. Měl by někdo o podobnou akci zájem?
Hlásíme se take s celou rodinou,mužeme dětem předat klíče a sami jít za ochoz...to by jsme viděli
určitě jsem pro akci.......
Hlásíme se take s celou rodinou,mužeme dětem předat klíče a sami jít za ochoz...to by jsme viděli

- globusman
- Kontaktovat uživatele:
Peruanec píše:Jelikož jsem tu nic podobného nenašel, rozhodl jsem se s tím přijít sám. Po zkušenostech z jiného klubu bych rád něco podobného udělal i pro rodinky s BMW srdcem. Jednalo by se o prodloužený víkend (pátek až neděle) plný zábavy pro děti i dospělé. Bylo by to buď těsně před prázdninami, nebo těsně po nich. Místo konání - Morava. Měl by někdo o podobnou akci zájem?
Hlásíme se take s celou rodinou,mužeme dětem předat klíče a sami jít za ochoz...to by jsme viděliurčitě jsem pro akci.......
Koukám, že chceš dělat stejnou akci jako já a dokonce ji prezentuješ v mnou založeném topicu