Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

streetchallenge...sobota 23.2.2008 praha

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od thomaswilliams »

neměl sem možnost netu tak to hážu až teď snad se někomu bude chtít jde o orientační zívody 2* sem se účastnil a je to docela prdel....je to od 19:00 na parkopvišti mitas...zahradní město...pod shellkama směr ke spojce a do prava.......více na www.streetchallenge.unas.cz
Killca

#2 Příspěvek od Killca »

Ajo, ja se divil cim myslis ten zahradak, tak to vim kde je, uz sem parkrat mel v planu tam jet, ale nikdy sem nesehnal tolik penez abych si to jezdeni mohl dostatecne uzit, ale mohl bych se zajet podivat no, bez zavodeni, alespon na pokec s tuningforistama a podivat na ty repraky, tak je urco BER, fakt uz se jich nemuzu dockat a fakt si mi tim udelal silenou radost
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
100RM

#3 Příspěvek od 100RM »

Na 99% tam budem, hladam k sebe skuseneho navigatora ktory sa mrte vyzna v Pragli !!!
7er. True definition of luxury. Yours.
Fotas
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Fotas »

Tak čo by si povedal z Mauacek. Ty skupino . Vieš asi o koho ide. Pozdravuj tam všetkych a tešíme sa na Detenice. Cau Fotas and Fotasová
Leni Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Leni Čestný člen »

100RM píše:Na 99% tam budem, hladam k sebe skuseneho navigatora ktory sa mrte vyzna v Pragli !!!

To vypada zajimave... navigovat me bavi, v Praze se snad taky celkem vyznam, ale mrte vyznam uz se bojim tvrdit :lol:
CZAirwolf

#6 Příspěvek od CZAirwolf »

Leni píše:
100RM píše:Na 99% tam budem, hladam k sebe skuseneho navigatora ktory sa mrte vyzna v Pragli !!!

To vypada zajimave... navigovat me bavi, v Praze se snad taky celkem vyznam, ale mrte vyznam uz se bojim tvrdit :lol:

zkus taxikare...jeden je na E30tkovem foru :twisted:

Tak kdo tam tedy bude ? ze bych se stavil na pokec :)
thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od thomaswilliams »

že by měl 100RM slečnu navigátorku ???? no to bude eště lepší... :idea:
cca k dnešnímu dni dle mých informací bude asi 20 posádek...to bude mela jak hovado
:idea:
Dee1032
Bydliště: Někdo tomu říká 100důlky jinej Lužiny já tomu říkám DOMA
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Dee1032 »

Mi to pojedem.....Ale já jsem nachcípaná tak to vypadá že z toho sejde... :( Ale co v autě teplo tak si s sebou vemu čaj a bude... :lol: :lol: ještě tu deku a pro srandu co by člověk neudělal :lol:
George_D
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od George_D »

Tak co 100RMe dáme to??? O víkend budu asi v Praze, tak by jsme mohli :wink: Sežen si navigatora :twisted:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
castro
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od castro »

Leni píše:

určitě jdi do toho Leni, jsi v Praze fakt dobrá... Já mohu jen doporučit a nyní tuhle navigátorku všem závidět :wink: s Leni se člověk neztratí.
thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od thomaswilliams »

no já měl minule navigátora vysokoškoláka pražáka....jméno nebudu říkat ale už na první kontrolní bod jsme přijeli pozdě protože neuměl číst psát a byl eště hluchej.... ale i tak pátí
George_D
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od George_D »

Tak 100RM ani LupikART nedorazili, my jsme skončili 4 :wink: z 15ti teamu, takže uspěch :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#13 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Ja k tomu prisel jak slepej k houslim a skoncili jsme druhy... :D
N54 PWR
castro
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od castro »

George_D píše:Tak 100RM ani LupikART nedorazili, my jsme skončili 4 :wink: z 15ti teamu, takže uspěch :wink:

tak to gratuluji Leni za navigaci ;-) já věděl že nezklame :-)
George_D
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od George_D »

castro píše:
George_D píše:Tak 100RM ani LupikART nedorazili, my jsme skončili 4 :wink: z 15ti teamu, takže uspěch :wink:

No kdyby to bylo 100% byli by jsme první :twisted: 8) , párkrát jsme trošku zaváhali, ale v praze 160-180km/h, předjíždění přes plný, drifty, super odreagovani :twisted: Těšim se na fotečky od orgánů :evil:
Obrázek
Leni Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Leni Čestný člen »

George_D píše:
castro píše:

No kdyby to bylo 100% byli by jsme první :twisted: 8) , párkrát jsme trošku zaváhali

No v navigaci byly ještě rezervy, to uznávám...myslím, že nejvíc jsme ztratili hned na tom prvním bodě, ale prostě ta mapa byla hrozně velkej prapor a nemohla jsem se tam s ní vejít, natož na ní najít ulici na Vinohradech, kde jich i v tom jednom čtverečku bylo asi sto tisíc :lol:
George_D
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od George_D »

A ještě na konci před vodou :wink: já myslim že v rámci podmínek jsi byla super, ještě že jsi koukala na mapu a ne na přestupky :twisted: :lol: Zapracujem na tom a příště pojistíme navigací 8)

Ale jinak doporučuji všem, byla to zábava :wink:
Obrázek
thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od thomaswilliams »

skurv.......voda...... :mad: :mad: :mad:
George_D
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od George_D »

thomaswilliams píše:skurv.......voda...... :mad: :mad: :mad:

:twisted: :lol: :smich2: :smich: Né že bych ti to nepřál, ale jsem rad že jsi vodu nedovezl :twisted:
Obrázek
lupik

#20 Příspěvek od lupik »

njn, sme byli připraveni, ale pak sme rozebrali Clio a nestihli ho složit, a navíc sme marodili, tak sme se na to vykašlali.... snad příště
Odpovědět