Tak jelikož dneska nemáme co dělat a budeme se nudit můžem se sejít v kavárně na náměstí jako obvykle Zatim to vypadá že tam budu já (George:D) a punker Nehpo, takže kdo se k nám přidá???
Začátek spiknutí 19:00
OPRAVENO jo jsem asi ještě mimo, ale jestli z pátku?? To spíš z toho raniho posranýho vstavani a pondělka
Jj učast nepřekvapila ale myslim že u promítání jsme se pobavili Jinak cesta domu celou cestu 40-60km/h a smrt v očích před každym kopcem a zatáčkou a to cigárko předtim tomu vůbec nepřidalo
George_D píše:Jj učast nepřekvapila ale myslim že u promítání jsme se pobavili Jinak cesta domu celou cestu 40-60km/h a smrt v očích před každym kopcem a zatáčkou a to cigárko předtim tomu vůbec nepřidalo
Ještě pořád jezdíš na letních botičkách? Já jsem jel na fungl zimákách a taky jsem sral magy v koskách. Si bláznivý či co !!!!
George_D píše:Jj učast nepřekvapila ale myslim že u promítání jsme se pobavili Jinak cesta domu celou cestu 40-60km/h a smrt v očích před každym kopcem a zatáčkou a to cigárko předtim tomu vůbec nepřidalo
kdybys napsal na icq, mozna bych se ukazal.. kdo to tu ma cist porad..
kdybys napsal na icq, mozna bych se ukazal.. kdo to tu ma cist porad..
Tak čumim ne, to byla rychla akce kde se měly probírat věci, které se ani nezačli probírat
Ještě pořád jezdíš na letních botičkách? Já jsem jel na fungl zimákách a taky jsem sral magy v koskách. Si bláznivý či co !!!!
Na 328 mam zimaky, ale chudinka ted je nemocná, ale tak do večera už by měla zase svištět No a Žaneta ma novy zimaky na dvoře, asi je dnes povezu k vám, tak se stavnu