Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Druhý východočeský sraz
- 

Francis   
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Mě je jedno která neděle to bude.

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition

323ti stock condition
- 
				Pavel H
- Klubové ID: 98
Posledne jsme se shodli, ze budeme delat nedele, protoze to nenarusuje tak vikend a prijede tim padem vice lidi. Jeste je tady otazka kde to bude tentokrat. Me se to parkoviste u lizatek libilo. Byl tam klid a je to velke. Jinak to klidne muzeme dat i na drivejsi hodinu a jet nekam spanilku treba do Pardubic...

- 

patras   
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
- Kontaktovat uživatele:
jo souhlasPavel H píše:Posledne jsme se shodli, ze budeme delat nedele, protoze to nenarusuje tak vikend a prijede tim padem vice lidi. Jeste je tady otazka kde to bude tentokrat. Me se to parkoviste u lizatek libilo. Byl tam klid a je to velke. Jinak to klidne muzeme dat i na drivejsi hodinu a jet nekam spanilku treba do Pardubic...

BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET

- 

Francis   
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Anebo vyhoukanej klakson ?patras píše:... jestli si to doma neprosadis tak ses u me mrtvej klakson

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition

323ti stock condition
- 
				Pavel H
Na Malšáku tím myslíš parkoviště u lízátek? Tam jsem ho měli teď. Kdyby to bylo v HK, tak bych místo neměnil. Ale nebráním se i jinému městu. Pokud je tam příhodné místo a ten kdo to tam zná sem dá třeba popis nebo mapku...nety píše:Hradec ! A co takhle pardubice?to asi neprojde co? já bych věděl o plácku ale trutnov ne V hradci na malšáku tam je plac
- 

patras   
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
- Kontaktovat uživatele:
a co HK a pak prejezd treba do PU ... to by mohlo bejt taky gutPavel H píše:Na Malšáku tím myslíš parkoviště u lízátek? Tam jsem ho měli teď. Kdyby to bylo v HK, tak bych místo neměnil. Ale nebráním se i jinému městu. Pokud je tam příhodné místo a ten kdo to tam zná sem dá třeba popis nebo mapku...nety píše:Hradec ! A co takhle pardubice?to asi neprojde co? já bych věděl o plácku ale trutnov ne V hradci na malšáku tam je plac

BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET

- 
				Pavel H
No to jsem navrhoval nahore. To by se mi libilopatras píše:a co HK a pak prejezd treba do PU ... to by mohlo bejt taky gutPavel H píše:Na Malšáku tím myslíš parkoviště u lízátek? Tam jsem ho měli teď. Kdyby to bylo v HK, tak bych místo neměnil. Ale nebráním se i jinému městu. Pokud je tam příhodné místo a ten kdo to tam zná sem dá třeba popis nebo mapku...nety píše:Hradec ! A co takhle pardubice?to asi neprojde co? já bych věděl o plácku ale trutnov ne V hradci na malšáku tam je plac

.... jestli si to doma neprosadis tak ses u me mrtvej klakson
 .... jestli si to doma neprosadis tak ses u me mrtvej klakson 

neblbni,mamku mám rád!
 neblbni,mamku mám rád!