Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Most - Okruh - 16.10.04
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Tak tam nejspíš přijedu i já, mám to za humny asi 35km

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Klubové ID: 208
- Kontaktovat uživatele:
Z Prahy je to kratší na Louny. V PZE Jižní spojka směr Chomutov, nahoru přes Barrandovskej most a stále Chomutov kolem Ruzyně. V Lounech nezapomenout odbočit na Most.adam píše:Opava-Olomouc-Hradec Kralove-Praha-Teplice-Most: 436kmM3maniac píše:Pokud mi to vyjde přijeduwo ist most?
kolik to je za prahou?
podle route66 nejrychlejsi trasa... (ale nevim jestli berou v potaz eMko)
jinak z Prahy +- 110km
Přez Teplice pohodovější (dálnice až do Lovosic)
Pozor v Mostě sjet hned první sjezd, druhý se opravuje a jeli by jste až někam do prdelky

P.S. Kdyby někdo zabloudil, a? mi cinkne. V pohodě ho navedu 736 752 502.
Pro mě je skoro povinost abych dorazil, mám to za bukem.
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Je to až za 16ct dní to je ještě moc času a třeba dojdešSpeedy píše:No, takže já asi nejedu, asi nebude čímSpeedy píše:No tak tuhle akcičku si nenechám ujít. To budou zase sjetý gumy, achjoNemá někdo na zapůjčení slicky 15"?
Nebo že bych si půjčil svoje bejvalý Fávo? Ale ne, to by jste nekteří byli smutní pak, hehe![]()

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
No, to abych vyrazilGeorge_D píše:Je to až za 16ct dní to je ještě moc času a třeba dojdešSpeedy píše:No, takže já asi nejedu, asi nebude čímSpeedy píše:No tak tuhle akcičku si nenechám ujít. To budou zase sjetý gumy, achjoNemá někdo na zapůjčení slicky 15"?
Nebo že bych si půjčil svoje bejvalý Fávo? Ale ne, to by jste nekteří byli smutní pak, hehe![]()

No, třeba mě tam někdo sveze.