Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

TuningParty HK - dojmy

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Jake mate dojmy z letosni TunigParty?

Po nedlouhe patecni podvecerni fronte u vjezdu jsem zaparkoval na vyhrazenem miste, vyzvedl si od Hanise novou viscospojku k vrtuli na chladic a pro jistotu ji hned vymenil. Po privitani se s ostatnimi jsem nasledoval welcomedrink u stanku TuningMagazinu a inspekce stanku s obcerstvenim. Pohoda, klaboseni, okukovani prace tuneru i tuZeru, turne po arealu, ...
Nekdy v noci za tmy jsme se byli kouknout na burnout. Tragedie. Predohraby s 60PS krouzily a krouzily za sileneho piskani pneu a smyk ne a ne se dostavit Pak nejake pako vylizane s Medvedem 190 nejprve na strane protilehle k vjezdu projelo barierou z pneumatik a nekolik malo prihlizejicich stacilo odskocit. Snad. Po navratu pres pneubarieru se mu zasekly pneu z bariery mezi zadni kolo a podbeh, na kazde strane jedna. Pako vylizane si niceho nevsimlo a krouzilo dal v cim dal vetsich kruzich smyknuti nedosahujic. Pak projel opet barierou snad metr od nas, tak tak jsme uskocili. Srazil nejakou divku kterou odvezli snad zachranari. Dav zacal skandovat "Na strechu, na strechu, nastrechu, ...!!!" Pako vylizane scouvalo z bariery, utrhlo si naraznik a vyhrezla mu voda z chladice, odjel v oblacich pary.
O neco pozdeji se strkali dva opilci, k potyce se pridali dalsi kdyz v tom jeden to neustal, prepadl na zada zustal bezvladne lezet. Chvilku se nic nedelo, pak ho zacali propleskavat a kdyz nereagoval a bezvladne lezel, zacali ho ozivovat. Behem par minut se sbehnul dav skrz ktery nebylo videt jako to dopadlo a my se vratili k burnoutu.
Uvnitr "kruhace" z bariery pneumatik u palici plochy parkovalo nekolik lestenek predpokladajic ze se jim nemuze nic stat. Omyl. Hovado naplech opile projelo barierou a bokem lehce skrablo celni spoiler jedne lestenky. Kdyz ho vytahli ven zpoza volantu, neudrzelo se hovado na nohou, tak bylo opile. Spolujezdec ho omlouval: "On za to nemuze, je tak opily ze o sobe nevi"!!! Po ctvrthodinovem sledovani domlouvani odesli jsme jinam.
Byli i dalsi zazitky, treba kdyz zoufalec s Fackem se snazil o burnout a mel takovy bocni naklon ze mu byly videt zespod neony na pravem i levem prahu soucasne !!!
Pristi rok tuto street party asi vynecham a jen si prectu zpravodajstvi v Blesku nebo na Nove.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od patras Čestný člen »

jojo mas pravdu, byla to v celku tragedie. Jeste si mozna zapomel na par usmevnych momentu, kdy jeden zoufalec vlastnici spickovy zavodni vuz skoda 105 vytacel motor do zavratnych vysek, aby ostatni mohly pozorovat 5ti centimetrove plameny z vyfuku. Jenze schade ovencena cervenymi diodami nevydrzela zavodni tempo a po nekolika malo minutach se ozval pro nas jedinecne uspokojivy zvuk .... zadrel motor :)
Tento jedninec ovsem nebyl sam, kteremu se to povedlo. Treba na burnout prijel celkem pohledne upraveny VW Golf III a po odkrouzenych dvou kolech se k velke radosti lopola ozvala rana :) (zrejme diky lampam s cirou optikou a zavareni vsech dveri nezbylo na rozvodak)
Ani snad nelze pocitat, kolikrat jsem musel v noci z patku na sobotu uskakovat projizdejicim opilcum, kteri se ve svych podautech projizdeli mezi lidma stovkou za ohromneho piskani gum a zjevneho neovladani sveho vozu.
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Bobra2

#3 Příspěvek od Bobra2 »

No jo pár blbců tam bylo.....
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

No jo, na Schade s motorschaden a nasledny obrovsky potlesk a piskot bych zapomel. A take na Fiata 125P ktery pri krouzeni svlekal predni pneu az sly jiskry od rafku brousiciho beton a ktery odjel s vodou na kapote a stoupajicimi oblacky pary. Bylo par svetlych okamziku :-)
323ti stock condition
Sobeslav
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Sobeslav »

Až na ty ožralé hovada co tam jezdili a spálený ksicht jsem si to velice užil!!!!Těch mrd..... co tam umřelo :lol: co frajerů tam gumovalo 8O 8O a hlavně hromady rychlejch a zběsilejch (laminátovejch)podaut :oops: No prostě pohoda!!
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#6 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Kdyz teda pominu ty nesvepravny idioty jako byl ten z mercedesu tak tam byl docela fun. Uz samotnej prijezd kterej nas stal hromadu gumy.
Pobavil me slovenskej antinacionalista, umirajici motory popelnic, Lukasova poloha ke spanku, hromada nevskusu hodna zaloby z ministerstva kultury, Robertovo zazemi a zoufala kvalita nekteryho nabizenyho jidla.
( To jsem nastesti kupodivu ustal ) ..
Jeste ze sem si vzal koleckovy brusle, dat si nekolikahodinovej poznavaci nocni trip po celym arealu bylo fain.
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Samozrejme ze mam i dobre vzpominky z cele akce, jiste je jich vice nez tech nedobrych. Asi nebylo vhodne psat to v noci po probdele predchozi noci a pockat na moudrejsi rano, resp. poledne ;-)
323ti stock condition
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od patras Čestný člen »

LOPOLO píše:Kdyz teda pominu ty nesvepravny idioty jako byl ten z mercedesu tak tam byl docela fun. Uz samotnej prijezd kterej nas stal hromadu gumy.
Pobavil me slovenskej antinacionalista, umirajici motory popelnic, Lukasova poloha ke spanku, hromada nevskusu hodna zaloby z ministerstva kultury, Robertovo zazemi a zoufala kvalita nekteryho nabizenyho jidla.
( To jsem nastesti kupodivu ustal ) ..
Jeste ze sem si vzal koleckovy brusle, dat si nekolikahodinovej poznavaci nocni trip po celym arealu bylo fain.

jojo ten slovak byl dobrej a fernet se hodil coz ?? :) no .. ta cabajka opravdu nebyla nic moc :D
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od patras Čestný člen »

tak uz vime ke byl LukasH v noci !!!! :D :D (prevzato z tuning fora)

Obrázek
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#10 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

jojo .. taky jsem je tam na skok navstivil :-)
George_D
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od George_D »

Tak právě jsem přijel a mě se tam celkem líbilo :wink: až na nekonečné davy lidí v sobotu. :cry: Cesta tam byla selkem na pikaču :crazy: , protože byla bouračka na dalnici a byly tam fronty. Ale po konečném přijetí do areálu jsme si vklídku přijely k našemu fleku a bylo fajn. :) Akorát že se to všechno rozešlo nevim kam a už jsem vás moc neviděl akorát v noci asi v v 1 Patrase u scény :banana: , kde jsem trávil většinu času, ráno v 5 Lopola :thumbsup: jak přijel na bruslích a v sobotu odpoledne Lukáše :woot: na burnout fleku. A docela to tam trošku oživil. Nějaké foto nahodim zejtra, protože momentálně jsem v práci. :cry: Mimochodem skvělej příjezd domů a do práce.Když jsem konečně v 6 ráno usnul vzbudil mě BMWex, kterej v 9 ráno ukazoval jak mu to hraje. No a v sobotu to už nic moc nebylo až na starší BMW, co spálilo gumy i s ocelákama 8O a nemoh ani odjet, protože stál na diferáku. No a pak tam byla několikrát stará Micra a ta byla docela brutál. :thumbsup: Nechal tam několik párů gum. Ale marně jsem čekal na další BáWko. Akorát několik slabších zoufalých pokusů až to nějakej kretén s Golfem necpal 2x do gum :x tak na něj naběh nějakej týpek a dostal hned jednu zfleku. :twisted: Večer v sobotu nic moc, ženský se nechtěli ukázat a hudba nic moc. Zabalili jsme to o půlnoci a ráno hurá dom.
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Pavel H

#12 Příspěvek od Pavel H »

Ahoj, musim uznat, ze jsem do Hradce odjizdel s jinym ocekavanim, ale to nejdulezitejsi se splnilo. Poznal jsem konecne par kluku z klubu a za to to stalo. Ale jak pise Francis, tak pristi rok to asi taky vynecham a radeji budu jezdit na mensi srazy. Tyhle megalomansky akce nejsou nic pro me. Clovek se tam po setmeni bal vyjit, aby ho nejakej blboun nesestrelil a pres den to nebylo o nic lepsi. Chystam se ve ctvrtek na svuj prvni regional, tak doufam, ze si tam zlepsim chut. Jinak vsem diky za fajn privitani a tesim se na dalsi akci.
Pavel H

#13 Příspěvek od Pavel H »

btw, budu mit nejake video, tak az to sestriham, tak ho dam nekam na web.
MIKI
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od MIKI »

Tak musim rict,ze jsem se tam docela bavil... :mrgreen:
polaku jak nasrano :blink: a toho tuzingu...no jeeejda :lookround:
docela me ale mrzi, ze jsem se vubec nevyspal a tak jsem byl druhy den uplne na cucky :wacko: takze me nezbyvalo nic nez se dostat co nejdriv domu, aby me nepraskla hlava..... :crazy:
ale co me fakt dostalo, byl ten frajer na ty tryskovy ctyrkolce...fakt magor! :onfire:
no a ted si jen porad dokola mazu xicht kremem z toho jak jsem si ho usmazil na slunicku...jau jau to to paalii :blush:
skautik Čestný člen
Čestný člen

#15 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Jsem marne doufal, ze nekdo napisete clanek ke srazu klasicky na web, ale zase jste se na to vysrali :) Fuckt nevim, jestli na tom webu ma smysl neco zlepsovat kua
George_D
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od George_D »

Tak tady nejaky foto
Přílohy
Snímek 001.jpg
Snímek 001.jpg (40.14 KiB) Zobrazeno 1532 x
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

skautik píše:Jsem marne doufal, ze nekdo napisete clanek ke srazu klasicky na web, ale zase jste se na to vysrali :) Fuckt nevim, jestli na tom webu ma smysl neco zlepsovat kua

Kdyz jsem napsal prvni radky sveho prispevku, napadlo me napsat to na web a ne sem, ale jestli ctou lidi web tak jako ja - jen obcasne - a chodi primo na forum, moc reakci by pod clankem nebylo. Navic se mi v reakcich na clanek na webu spatne orientuje, odpovedi na odpovedi nejsou videt soucasne a musi se to proklikavat. Neslo by s tim neco udelat?
323ti stock condition
George_D
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od George_D »

:wink:
Přílohy
Snímek 002.jpg
Snímek 002.jpg (72.61 KiB) Zobrazeno 1530 x
Obrázek
George_D
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od George_D »

Přílohy
Snímek 009.jpg
Snímek 009.jpg (79.03 KiB) Zobrazeno 1529 x
Obrázek
George_D
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od George_D »

Přílohy
Snímek 010.jpg
Snímek 010.jpg (82.09 KiB) Zobrazeno 1528 x
Obrázek
Odpovědět