Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Mimonske Valky III se blizi.
Vazeni pratele 17.5.2003 neni tak daleko a blizi se podle mne ten nejlepsi podnik co se unas dela. MIMONSKE VALKY III.
Minule jsem tam byl a nemnelo to chybu.Bylo tam pre 600 aut, presto ze bylo dost hnusny pocasi.Bylo to na podzim.Ted je jaro ,mohlo by bejt pekne a odhadl bych to na 800 mozna i vice aut.A tam Bawa prece nesmej chybet co vi na to.
:bigok: :bigok: :bigok: :bigok: :bigok: :bigok: :bigok: :bigok: :bigok:
Minule jsem tam byl a nemnelo to chybu.Bylo tam pre 600 aut, presto ze bylo dost hnusny pocasi.Bylo to na podzim.Ted je jaro ,mohlo by bejt pekne a odhadl bych to na 800 mozna i vice aut.A tam Bawa prece nesmej chybet co vi na to.
:bigok: :bigok: :bigok: :bigok: :bigok: :bigok: :bigok: :bigok: :bigok:
No uz to je skoro rok,co to kamos poslal do pole....odnesly to jenom plasty a tehlice.Akorat ze do dneska mi nesedi mezery mezi kapota/naraznik, dverma, kapotou a blatnikama....Proste to chce nekoho,kdo je schopny si s tim pohrat.Mozna je trosku pohla cela kastle,ale pry by to melo jit vychytat aj bez stolice. Ted mi hanz sehnal Mkove narazniky,tak sem to chtel nechat udelat pri jednom,ale nikdo tady v OV na to nema cas:( Stalo to u jednoho mesic a jedine co udelal,tak nandal ty narazniky.....Proto shanim nekoho,kdo je schopny to udelat,ale at to taky nestoji milion.Klidne s tim sjedu do Prahy a dva,tri dny tam zustanu.....