Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Dnešní sprint na 400m v Hrochově Týnci

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Shrek »

Potkal jsem se tam s Erikem (Klaksonem). :super:
Dobrá účast, vyhrál to chlapík z Pardubic s E36 3.0 M3jkou - 13.82 s.
Já vyhrál kategorii brike?áků - 17.07 s. :)
Dave
Klubové ID: 469
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Dave »

Originál zaslal Cokes

Tak to gratuluji!!!

A super cas!!! :eek:
Kriznik

#3 Příspěvek od Kriznik »

Originál zaslal Cokes

takze ti bylo ukazano :321: nasledne jsi :ctfred: jenom letmo :oci: :finish: vsichni :hopik4: :potlesk: :yep: :ucta: , souperi :dunno: videli tvou :prdel: a chteli te :bang2: ovsem ty ses jim pouze :lool2: a byls :becool:

je to tak? :D
JFK Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 2

#4 Příspěvek od JFK Čestný člen »

:D Gratulace, ale ten čas "je nějakej divnej", se mi zdá. Jaké byly podmínky (vítr, kopec ap.)?
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Shrek »

Originál zaslal JFK
:D Gratulace, ale ten čas "je nějakej divnej", se mi zdá. Jaké byly podmínky (vítr, kopec ap.)?

Short repo:

Slunečno, rovina, vítr boční nebo žádný, zajel jsem 17.7,17.07 a 17.5 (škoda tý třetí jízdy, odstartoval jsem snad nejlíp, motor byl tak akorát teplej a zašlo sluníčko, takže auto jelo slušně, bohužel jsem blbě přeřadil z 2 na 3). :( Jinak bylo znát, že ty koně tam fakt jsou (150-160) a ty newtonmetry taky (300 a víc). ;) ...krom toho, na dragracování jsem zvyklej (obzváš? proti Danovi Hrubému s M3 :-D... )

Chlap v novým 130 PS TDCi Mondeu zajel nej čas asi 17.3-17.4 s (18.5,17.9,17.4).

Jinak na 400 m jsou rozdíly opravdu minimální, záleží na dobrým startu - stačí blbě odstartovat (s prokluzem spojky, nebo přehnanej slide) a 1-2 s jsou v prčicích. Ten Ševčík s motoricky neupravovanou E36 M3 udělal chlapa v nový M5. V případě dobrýho startu se počítá zhruba co 50 koní navíc, to 1 s míň.

Erik taky závodil, ale byl asi trošku nervózní, tak se mu ty starty nedařily jak by chtěl. Krom toho tam byl v jeho kategorii kluk s E30 320is a ten jezdil opravdu brutálně.

Přesnější údaje (časy si pamatuju velmi zhruba) budou asi na http://www.auto-tuning.cz , podobně jako report o téhle akcičce na stejném místě http://www.auto-tuning.cz/article.php?artid=8, u které jsem taky byl, ale nezůčastnil se.
Klakson
Klubové ID: 66
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Klakson »

jo:mad: vůbec mě to nešlo, po první rozjíždce jsem byl čtvrtej, druhou jsem zajel o něco hůře, no čtvrtej na bednu nechodí tak jsem jel dom. hold jsem moc těžkej:P
JFK Čestný člen
Čestný člen

#7 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Ptám se proto, že v Brně jsem měl čas 16:něco a nic moc. A 150 kobilek pod kapotou + 195 krou?ák.
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Shrek »

Originál zaslal JFK
Ptám se proto, že v Brně jsem měl čas 16:něco a nic moc. A 150 kobilek pod kapotou + 195 krou?ák.

Mrkni sem: http://www.auto-tuning.cz/article.php?artid=15
Obrázek
JFK Čestný člen
Čestný člen

#9 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Gratulace :-) Koukám, že se oběvil i Filip M3.
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Shrek »

Originál zaslal JFK
Gratulace :-) Koukám, že se oběvil i Filip M3.

Jo byl tam, taky jsem si pak všiml, akorát že jsem nedával pozor při představování účastníků, takže jsem to nějak nepostřehl.
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Klakson »

já jsem s ním hodil řeč, stáli jsme vedle sebe, než začali sprinty:D :)
M3
Klubové ID: 596

#12 Příspěvek od M3 »

Docela to šlo, ja jsem se tahal o třetí místo s tou Hondou NSX, ale pak jsem pokazil start a byl jsem 4., prostě na ho.no. Tak jsem odjel domu taky s bramborovou jako Klakson. Ten frajer co to vyhrál s tou M3 tak měl úpravu motoru od Krámskýho přibližně za 300.000,- tak se neni čemu divit. Byl to pěknej mazec. :fuckoff:
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Klakson »

jo prdlajs bramborovej Klakson, já jsem se z výsledků dozvěděl že jsem že jsem nakonec skončil pátej.
DaF

#14 Příspěvek od DaF »

Originál zaslal M3
Docela to šlo, ja jsem se tahal o třetí místo s tou Hondou NSX, ale pak jsem pokazil start a byl jsem 4., prostě na ho.no. Tak jsem odjel domu taky s bramborovou jako Klakson. Ten frajer co to vyhrál s tou M3 tak měl úpravu motoru od Krámskýho přibližně za 300.000,- tak se neni čemu divit. Byl to pěknej mazec. :fuckoff:

Jojo, Ivan Svehlik a jeho M3 - je oravdu hustej... Fakt se toho auta neboji a rve to co to da... Rekl bych, ze v HK a PCE je to ta nejhezci E36, co tam jezdi... Nejlepsi jsou jeho hlasky na Lancie Delty Integrally: "Pojd sem s tim Fiatem a ukas co to umi!" No a pak se postavej na caru, odmavne se to a Ital dostane strasne na prdel! :-)
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Shrek »

Copak Integrale, je to přeci jen už starý auto - krom toho EVO II Lancií je tady málo, ale škoda, že tam nebyl někdo s podobným autem, jako tady (duel Eddieho Udženindžy a Petra Opočenského):
Obrázek
aneb kterak 400 koňová Audina dostane naprdel nejen od Lancera, ale i od Imprezy.

Mimochodem znal jsem hezčí místní M3 (světle modrá metalíza, vytažené blatníky a krásná 18" palcová kola Kerscher), měl to kluk co bydlí tady kousek za rohem. Teď jezdí v rozšířené Z3M Coupé (určitě jste viděli v Brně - tmavě zelená metalíza).
DaF

#16 Příspěvek od DaF »

No jasne, tu modrou uzasnou E36ku s tim absolutne brutlanim zvukem a s tema nadhernejma kolama! :-) Jo, taky si ji pamatuju... Stal vzdycky na ty vypadovce na Chrudim. Smerem z centra, jak jedes dolu k Masarykovejm kasarnum. Slysel jsem neco o tom, ze je rozstrelena - na maderu...
Ale ta Z3M s tema hovadsky roztazenejma blatnikama a hlavne s tema kolama - to je taky brutus... Myslim, ze se frajer ted zivi (samozrejme ve volnym case) valcovanim silnic... :-)
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Shrek »

Aha, to je novinka... no ona byla už rozstřelená před tou krásnou úpravou. :D

Ani nechtěj vědět, čím se ten frajer živí... ;)
DaF

#18 Příspěvek od DaF »

Nojo, ale rozstrelit tak krasny Bawo i po tak nadherny uprave... Chjo...

Celkem by me zajimalo, cim se ten frajer zivi... Protoze o moc starsi nez ja nebude... A vozit se v takovejhlech karkach... Mno, to vyzaduje asi slusnej prijem. Me na plno zamestnava moje 325ka... A zivit takovyhle moturky... MNo... :-)

To zase Mistr Svehlik a jeho prijmy jsou uplne v pohode. Toho vubec nevzrusi, kdyz na takovymhle srazku se sprintem totalne zrusi jedny novy 17ky... Minule je tam zrasil uplne na platno. A to prijel s novejma gumama! :-)
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Klakson »

když je vata tak jde všechno , třeba M3 s kompresorem:ucta: :D
Kriznik

#20 Příspěvek od Kriznik »

Originál zaslal DaF
Nojo, ale rozstrelit tak krasny Bawo i po tak nadherny uprave... Chjo...

Celkem by me zajimalo, cim se ten frajer zivi... Protoze o moc starsi nez ja nebude... A vozit se v takovejhlech karkach... Mno, to vyzaduje asi slusnej prijem. Me na plno zamestnava moje 325ka... A zivit takovyhle moturky... MNo... :-)

To zase Mistr Svehlik a jeho prijmy jsou uplne v pohode. Toho vubec nevzrusi, kdyz na takovymhle srazku se sprintem totalne zrusi jedny novy 17ky... Minule je tam zrasil uplne na platno. A to prijel s novejma gumama! :-)

dafe... :) nerozpitvavej to
Odpovědět