Musim na obranu Kriznika rict jen toto:
Anketa?
Proto aby vice lidi reklo, kde chteji mit regional a podle toho by jsme se potom rozhodli. Anketa je v poradku a jen vice takovych anket!
Forum?
Musim rici, ze jsem jeste nikdy nevidel takhle nabouchany forum, ktery je nam usity primo namiru. V barvach Bayerische, se smajly, kalendarem a kompletnim monitoringem stavu a deni. Zadny jiny si neumim predstavit. Tohle forum je dopohody, tak se Lukasi konecne nauc s tema Windowsama a posteluj si tam ty cookies. Na to prece mas, ne? Neni to nic sloziteho. Proste je povol, sniz zabezpeceni pristupu na net a je vystarano. Budes k tomu potrebovat prava Power Usera, nebo lepe administratora (ve Win2K). Tak prestan delat dasu... A porovnej to s tim shitem na Forumromanum, co je jeste funkcni na E30.cz... To to bych :ble: blyl...
Originál zaslal Lukas H. [B]Dneska je pohoda den ne?
Anketa ? A proc jo ? Kdyz uz je to mesic domluveny.... Cookies? Jak to ze se zacly srat az pri zmene fora?
To chce klid...
jo pohoda.. anketa - proc ne cookies - pravdepodobne se tlucou s tim predeslym, chce je to najit smazat a nastavit stredni bezpecnost
mas v nastaveni fora zaskrtly pouzivat cookies, prochazet s cookies atd.?
proste je najdi ale to patri do pripominek & nametu
Originál zaslal Lukáš [B]je videt zes nevidel myho zraloka, je tesne pred smrti, no a po patečnim vyletu do plzne kde se mi cestou urval přední tlumič, uz píšu že dojedu:) :p
aha ne nevidel to mas recht mozna jenom na nejaky fotce nebo videu ze sosnovy... (ten zelenej?)
jestli jo tak mi pripadal vcelku peknej az na to jak tam stoji na brzde a ma plnej kotel - to mi prijde dost tryznici ...