Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

paintball :-)

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
Kriznik

#1 Příspěvek od Kriznik »

tedka procitam jedno forum na autohifi, kde se domlouvaj zeby dali teamovou bitku v paintballu :-)

me tak napadlo : hrali jste to nekdy?
premejslim, jestli bych to mel zkusit ci nikoli :)
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Klakson »

jo je to prdel
JFK Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Mého ze?áka brácha má za Prahou hřiště, takovej malej Vietnam:D . Docela je to prd...:gobeer:
Kriznik

#4 Příspěvek od Kriznik »

JFK: a slo by tam neco usporadat? :) jak je to s cenama, vybavenim atd.?

a hlavne: pridal by se nekdo z bmw klubu? :P
JFK Čestný člen
Čestný člen

#5 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Jasně že by to šlo domluvit:) Je to směr Stará boleslav, asi 15 kiláků za Prahou po dálnici + okrska. Můžeme si obědnat i sele ap., je tam srub + malá hospůdka jenom pro zůčastněný, prostě pohoda . Aby jsi se vykravil, tak to stojí zhruba pětikilo a víc. Za litr by jsi tam musel střílet celej den:D A taky záleží jakej jsi střelec. Když vystřílíš zásobník za pět vteřin tak ten litr:D :
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Klakson »

z toho by mohl vzniknout docela kvalitní sraz :super: , dalo by se tam někde přespat v nějakým kempu?a ještě by jsme se :ratata: , mohli by jsme si to třeba rozdat proti E30kám, :D
JFK Čestný člen
Čestný člen

#7 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Tak je po ptákách. Hřiště je zrušený, majitelka pozemku ho chce nechat zasipat sutí na kšeft :mad: Ale není problém si od něho půjčit pistolky a v nějaký starý barabizně si zařádit:D :D :D Nějaký návrhy? :gobeer:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#8 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Co u Tebe doma JFK ? :-)
Paul-c
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Paul-c »

Originál zaslal JFK
Tak je po ptákách. Hřiště je zrušený, majitelka pozemku ho chce nechat zasipat sutí na kšeft :mad: Ale není problém si od něho půjčit pistolky a v nějaký starý barabizně si zařádit:D :D :D Nějaký návrhy? :gobeer:

Byvaly vojensky vycvikovy prostor Straz pod Ralskem. Je to tam veliky, neobydleny a byli tam driv vojaci.Pro takovyhle bejkarny jako stvoreny. Uz jsem tam byl. Je to asi 20 kilaku za Ceskou Lipou smerem na Liberec. Neni tam ale kde spat, takze vylozene vyprazdnit zasobniky a jet treba na Machac nebo zase domu.
(nejlepsi v lete).
Kriznik

#10 Příspěvek od Kriznik »

no tak dohodnuto .. :D

jenom abychom tam nahodou nenatrefili na nejakou protitankovou minu nekde :D

:gobeer:

ja jedu na 150%
Paul-c
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Paul-c »

Jel bych klidne taky. Nesmi ale prset. To by za nic nestalo. Jo a s tema minama by to nemelo byt tak horky. Melo by to tam byt vycistene. Mam to ze zdroje, ktery do toho dela. Ikdyz jeden nikdy nevi............
JFK Čestný člen
Čestný člen

#12 Příspěvek od JFK Čestný člen »

...a miny nespí:D V jedenácti letech jsem našel v Praze(!!!) Troji na branném cvičení se základkou německej granát z druhý světoví!!!:D :eek: :angel: Sedim si na zemi a š?ourám se v hlíně a něco z tý země zlehka čumělo, tak jsem "ho" vydloubnul:D No to jste neviděli toho cirkusu kolem:D :gobeer: No, nechat jsem si ho nemoh, no:mad:
Paul-c
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Paul-c »

Tak o tom bych ti mohl vyprávet. Vyrustal jsem na vesnici a jednou jsem s kamosem prolejzal starou stodolu. Bylo mi tenkrat asi 14. Nasli jsme tam v krabici kolem 80 ostrych naboju do samopalu nebo karabiny nebo co to bylo. No ja to vzal domu do sveraku a zacal jsem z toho vyndavat kulky a strelnej prach sesypavat do zavarovacky, ze to pak odpalime. Vzdycky jsem vyndal kulku, sesypal prach, strcil prazdnou hylznu do sveraku a dulcikem odpalil rozbusku (samo uz bez kulky). No rachot to delalo takovej, ze to zacalo byt divny tatovi. Sesel dolu do garaze a videl me u sveraku, jak se naprahuju, abych odpalil rozbusku (a vedle me plna sklenice strelnyho prachu a 200 litru benalu v sudu -meli jsme Tatru 613, ta neco vzala). Nedokazes si predstavit ten mazec.Do dneska mi to pripomina, co jsem prej byl za vola.A to kamosovi se stalo neco horsiho. Ten nasel u dedy na pude svetlici.O tom nekdy na srazu. Je to prdel, ale malem mu shorel byt...............
Kriznik

#14 Příspěvek od Kriznik »

JFK: tak co ten tvuj znames s tema pistolema ?

Paul-c: co ten byvalej vojenskej prostor?

dalo by se tam bezpecne blbnout? nebo je to tam nebezpecny?

uz je teplo a ja bych se fakt rad vyradil a poradne zastrilel :)
zamlouvam si zeleny kulicky :)
abych ladil se svym autem :D
:ratata:
Paul-c
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Paul-c »

Za tu bezpecnost se az tak nezarucim. To bych zase kecal. Prece jenom je to byvaly vojensky prostor. Ale zeptam se znamyho, co by nam doporucil, abysme neprisli o nejakou koncetinu nebo holy zivot.........
Kriznik

#16 Příspěvek od Kriznik »

optimalni by byl panelak typu Chanov :D
ale bez cernych obyvatel :)

to bych si asi misto kulicek musel vzit ostrou :)
Paul-c
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Paul-c »

Neco takoveho by tam melo byt. Musim jenom presne zjistit kde. Mely by tam byt cely opusteny mestecka a ubytovny po armade.
Béďa
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Béďa »

Stáž pod Ralskem? Pánové tam to dost dobře znám! Mám tam bábinku a děda tam ten vojenskej prostor hlídal. Je fak že je to tam dobře přístupný. Lidi tam normálně choděj na houby. A fakt tam rostou!! (i já našel) Ale je to tam tak velký, že by musel mít každej buzolu, mapu a radši i vysílačku!!!!!

Jsem tam dost často, ale o žádných městečkách tam nevim! Jen ty boží lesy. A možná nějakej ten bunkr.

Tu část kde bydleli rusáci teď zrenovovaly a bydlí tam zase lidi!!!

Dnes tam jedu, tak se poptám dědy! Ten to tam má prošmajdaný!!!

A jestli to vyjde, jdu do toho taky!!!! :D :D
Paul-c
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Paul-c »

Tak to osetri. Ty mestecka jsem mel na mysli ubykace rusaku. To ze je zrekonstruovali jsem nevedel. Driv to bylo opusteny. Ale deda bude vedet urcite vic.
Béďa
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Béďa »

Tak jsem se právě vrátil ze Stráže pod Ralskem. Žádný baráky a bunkry tam nejsou. Oni to teď všude opravují. Ale dozvěděl jsem se že nedaleko od tam tud je po rusácích opuštěný letiště. Dřív jsem kolem jezdíval, tak vím že je to pravda, ale dlouho jsem tam nebyl. Je to ve vesnici Kuřivody.

A nějaký nezrekonstruovaný baráky by měli být v jiné vesnici s názvem Milovice. Ale za to neručím, tam jsem nikdy nebyl. Ale je to taky poblíž.

Ve Stráži jsou jen pustý, hodně rozsáhlý lesy. :cool:
Odpovědět