Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
spiínací skříňka
Je to zlomená hřídelka z 90procent.
Stalo se mi taky vyměnil jsem a byl klid. Předtím jsem taky laboroval...nestojí to za to ...jen vyměnit hřídelku nejde a zkoušel jsem to několikrát...
Za 500kilo kup třeba od Milana a pár hodin tvého času to vyměníš.... stačí základní nářadí a trochu síly a dobrou náladu....
Nejhorší je poslední pojistnej šroub. Ten nejlépe nařeš drážku pilkou na železo a pak odšroubuj pryč. Je tam kvuli zlodějum zalitá hlava...
Stalo se mi taky vyměnil jsem a byl klid. Předtím jsem taky laboroval...nestojí to za to ...jen vyměnit hřídelku nejde a zkoušel jsem to několikrát...
Za 500kilo kup třeba od Milana a pár hodin tvého času to vyměníš.... stačí základní nářadí a trochu síly a dobrou náladu....

Nejhorší je poslední pojistnej šroub. Ten nejlépe nařeš drážku pilkou na železo a pak odšroubuj pryč. Je tam kvuli zlodějum zalitá hlava...

-
-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Nenapsal jsi rok výroby, každopádně pokud je výroba 1/95 a novější, tak to imobilizér má. Když vyměníš klíč, tak do něj můžeš přendat čip z původního klíče a "nic se neděje". Problém pak ale je, kdybys klíč ztratil nebo chtěl objednat nový - to pak jsi už bez šance kromě výroby klíče podle aktuálního stavu auta, a to zas tolik lidí neumí.
Jinak jak už se tu napsalo, vypadá to na problém spíš v té hřídelce než přímo v ořechu. Koukal jsi už na to?
Jinak jak už se tu napsalo, vypadá to na problém spíš v té hřídelce než přímo v ořechu. Koukal jsi už na to?
Mám ten stejná problém Sad( nejste nekdo z Brna bo okolí? Proste otočím klíčkem klasicky rožnou kontrolky žhavenim totok a chci startovat a žádná reakce ale vubec zadna zezačatku to delalo ze nekdy to šlo nahodit nekdy ne ale ted uz to nejde vubec Sad Baterii mám novou. Ani necvaka starter takze zrejme jako kdyby nesel vubec proud od spínačky ... Mám rok 99 E46 320D