zdrawim poprosim Vas o radu xcem ist kupit auto z nemecka a hladam nan motor je to r2008 318d a mal by to byt 2.0d cca 100??105kw?? ... ake je oznacenie tohto motoru ?? N47d20 ale vsade pisu bud N47d20a alebo N47d20c ... ktory teda ?? dakujem .... je mozne ze tomu panovi co top od neho kupujem praskol rozvod?? nema to nahodou retaz??? aj retaz praskne?? ake su kvalitou tieto motory?? dakujem ...zewraj to ma 180 000km ?? moze prasknut retaz pri 180 000km ?? dakujem za rady ...dufam ze coskoro BMW presiel som z audi ... rad som predbiehal BMW-cka teraz to bude naopak
unsterblich píše:zdrawim poprosim Vas o radu xcem ist kupit auto z nemecka a hladam nan motor je to r2008 318d a mal by to byt 2.0d cca 100??105kw?? ... ake je oznacenie tohto motoru ?? N47d20 ale vsade pisu bud N47d20a alebo N47d20c ... ktory teda ?? dakujem .... je mozne ze tomu panovi co top od neho kupujem praskol rozvod?? nema to nahodou retaz??? aj retaz praskne?? ake su kvalitou tieto motory?? dakujem ...zewraj to ma 180 000km ?? moze prasknut retaz pri 180 000km ?? dakujem za rady ...dufam ze coskoro BMW presiel som z audi ... rad som predbiehal BMW-cka teraz to bude naopak
unsterblich píše:zdrawim poprosim Vas o radu xcem ist kupit auto z nemecka a hladam nan motor je to r2008 318d a mal by to byt 2.0d cca 100??105kw?? ... ake je oznacenie tohto motoru ?? N47d20 ale vsade pisu bud N47d20a alebo N47d20c ... ktory teda ?? dakujem .... je mozne ze tomu panovi co top od neho kupujem praskol rozvod?? nema to nahodou retaz??? aj retaz praskne?? ake su kvalitou tieto motory?? dakujem ...zewraj to ma 180 000km ?? moze prasknut retaz pri 180 000km ?? dakujem za rady ...dufam ze coskoro BMW presiel som z audi ... rad som predbiehal BMW-cka teraz to bude naopak
na takový to ježdění pohoda, ale žádná raketa na svižnější jízdu či předjíždění to nebude, musíš pak počítat stím, že tě kde co staršího rozcupuje.... Pokud bych to měl jako auto pro radost tak bych si takle slabý motor nebral. Ale je to věc názoru někomu to samo stačí že....
Na tohle uz jsem se tu chtel davno zeptat. Dostal jsem E91 318D 90kw. Uz od zacatku jsem si rikal ze to moc nejede. Ted se mi naskytla moznost provest chip od X tuning. Zvednuto na 111kw a 340Nm. na kvalty od 1 az po 4 to jede opravdu svizne, ale 5 uz je to opet takova nuda. Kamos ma VW touran s priblizne stejnym vykonem a jede mnohem lepe. Zkousel jsem vymenit vahu vzduchu a zadne zlepseni se nedostavilo. Nemate nekdo zkusenost s timto motorem. Diky