Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
baterie
-
- Klubové ID: 2343
- Toci
- Klubové ID: 3269
Jo, tohle taky řeším. V zimě jezdit nebudu a rozhoduju se mezi 2 variantama:
1. buď baterku z auta vyndám, vezmu domů do tepla a občas hodím na nabíječku v udržovacím režimu. Nevýhoda této varianty je, že pokud bude hezky a sucho a já se rozhodnu auto projet, tak budu vláčet baterku do/z garáže pěšky, navíc právě nevím, jestli dlouhodobé stání bez baterky neudělá s autem nějakou neplechu.
2. baterku nechám v autě, občas jí na odpoledne připojím na udržovací režim nabíječky bez odpojení z auta. Otázkou je, zda to bude stačit tak, abych pak nastartoval, v létě baterka fungovala normálně i po 14 denním stání, ale je od pohledu stará a já netuším, co ještě vydrží....
1. buď baterku z auta vyndám, vezmu domů do tepla a občas hodím na nabíječku v udržovacím režimu. Nevýhoda této varianty je, že pokud bude hezky a sucho a já se rozhodnu auto projet, tak budu vláčet baterku do/z garáže pěšky, navíc právě nevím, jestli dlouhodobé stání bez baterky neudělá s autem nějakou neplechu.
2. baterku nechám v autě, občas jí na odpoledne připojím na udržovací režim nabíječky bez odpojení z auta. Otázkou je, zda to bude stačit tak, abych pak nastartoval, v létě baterka fungovala normálně i po 14 denním stání, ale je od pohledu stará a já netuším, co ještě vydrží....
Bývalý nick FUGAS
BMW 328ti (e36)
BMW 328ti (e36)
- Toci
Jo takhle, no to je možný, to se hádat nebudu
Každopádně nějak řešit to musím, protože počítám, že jinak tak po měsíci stání už nenastartuju. Když jsem kupátko kupoval, tak taky stálo a ani se neodemklo na dálku, natož aby chytlo. Stačilo ale připojení na booster a od té doby baterka drží, aniž bych jí dobíjel jinak, než jízdou 

Bývalý nick FUGAS
BMW 328ti (e36)
BMW 328ti (e36)
- Toci
Jo, to je ona co mam taky
Koupil jsem ji pred mesicem, jeste je nevyzkousena. Resil jsem co koupit, ale precetl jsem si nejake diskuze kde se tato nabijecka probirala a dle lidi co tomu evidentne rozumi vic nez ja, to zas takovy sunt neni, i kdyz samozrejme existuji lepsi vyrobky (ovsem s jinou cenou). Na to co to chci, by to melo poslouzit snad dobre 

Bývalý nick FUGAS
BMW 328ti (e36)
BMW 328ti (e36)