Ahoj u své E90 čas od času zpozoruji jakoby smrad od pneu (někdy přední někdy zadní). Jako by se pálila guma. Všímám si toho hlavně při krátkých trasách cca 15km.
Když dojedu a dám ruku na kolo tak je z ní cítit poměrně hodně teplo. Jaká má být normální provozní teplota pneu? Nikdy dříve jsem to u ostatních aut nezkoumal. Jen ještě dodám, že styl jízdy je téměř "klobouk". Pokud jedu sportovně tak je smrad z pneu normální, ale že i při "kloboukovi"?
Jen ještě dodám, že se mi to dělo s pneu Michelin Pilot Exalto a nyní i u Continental CSC2 RSC -- rozměr vždy 225/45/17.
Před pár měsíci jsem nechával dělat geometrii na autě a zadní náprava byla rozhozená (cca 5 mm), tak jestli ji neudělali špatně a není to rozhozeno nyní.
Díky za odpovědi
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E90 - teplota kol
A co zadní a co zimní?FiliposII píše:Ahoj u své E90 čas od času zpozoruji jakoby smrad od pneu (někdy přední někdy letní)...
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
- Klubové ID: 1332
- Kontaktovat uživatele:
Je to přesně tak, mám 325D s DPF. Budu si muset začít ještě všímat, jesi se nějak více kouřilo z výfuku, zda se náhodou regenerovalo. Případně zkusím vyvolat regeneraci DPF přes DIS (aby se nějakou dobu nespustila samovolně) a pak to sledovat.
Je pravdou, že naposledy jsem to nejvíce cítil u levého zadního kola, kde je poblíž i výfuk.
Je pravdou, že naposledy jsem to nejvíce cítil u levého zadního kola, kde je poblíž i výfuk.