Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Spárování klíče E36 -NEJDE
-
- Klubové ID: 1531
- Kontaktovat uživatele:
Zdravíčko vespolek, po dlouhé době. Mám docela problém. Vyměnil jsem si v dálkovým ovládání baterky. Ráno přijdu k autu, dálkový nefachčí, tak otevřu klíčem. Samozřejmě houká alarm, blikají blinkry a světla, divadlo na ulici.. Aby mě lidi neukamenivali, odpojil jsem bateku.. Odpojil klakson a zkoušel dle návodu spárovat klíč. Nejde.. (Vlézt do auta, zavřít, klíč do druhé polohy, vypnout, zmáčknout tlačítko, pak třikrát to druhý). Dálka 10x zabliká, jak je v návodu, ale nic se potom neděje. Vypnout alarm nejde, centrál nefachčí, nastartovat taky nejde. Rok výroby 12/93, 318 IS, alarm a centrál původní origo, imobilizér podle mě nemám. (V klíčku čip není a kroužek okolo spínačky není).. Nevíte co dál???
- Kolafa
- Klubové ID: 3412
- Kontaktovat uživatele:
jak to dopadlo?dsvatos píše:Takže trošku pokrok. Podle návodu v knížce se mi podařilo deaktivovat alarm (nastoupit, zavřít, klíček do polohy 1 - než zhasne kontrolka alarmu - cca 10 minut). No a hle, centrál fachčí (jen klíčem) a jde nastartovat. Takže už jenom nějak spárovat ten klíč, aby fachčil alarm a dálka..