Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E90: 330D - Dopňky, nový uživatel
Ahoj,
jsem uplně nový "fanda" BMW, koupil jsem si 330D E90 v celku dobré výbavě, ale pořád mně tam něco chybí, proto bych se rád zeptal na pár věcí:
1) Držák nápojů
Chtěl bych dát držát z 1er na střední tunel, nemáte někdo zkušenosti s tímto systémem a jak to upevnit? Popřípadě nějaké jiné elegantní řešení?
2) Bluetooth
Ani za boha jsem nemohl najít zapínání Bluetooth v Navigation professional. Poradí někdo?
3) Výhřev sedaček
Sedačky mám v kůži a v zimě jsou dost studená, dá se nějak levně a elegantně dodělat?
4) Angle eyes
Mám takové žluté málo svítící, dá se také nějak lehce vyměnit za modré (výměna led diod)?
Díky
jsem uplně nový "fanda" BMW, koupil jsem si 330D E90 v celku dobré výbavě, ale pořád mně tam něco chybí, proto bych se rád zeptal na pár věcí:
1) Držák nápojů
Chtěl bych dát držát z 1er na střední tunel, nemáte někdo zkušenosti s tímto systémem a jak to upevnit? Popřípadě nějaké jiné elegantní řešení?
2) Bluetooth
Ani za boha jsem nemohl najít zapínání Bluetooth v Navigation professional. Poradí někdo?
3) Výhřev sedaček
Sedačky mám v kůži a v zimě jsou dost studená, dá se nějak levně a elegantně dodělat?
4) Angle eyes
Mám takové žluté málo svítící, dá se také nějak lehce vyměnit za modré (výměna led diod)?
Díky
-
- Klubové ID: 3204
- Kontaktovat uživatele:
BT - stlacis idrive a v poslednim radku je neco jako komunikace nebo BT, nepamatuju si to presne. Tam se zapina, nicmene tam nemusi byt nebo nebude funkcni. Vyhrev neni mozne lehce ani elegantne dodelat. Nejsnazsi cesta a je vymenit cele sedaky za vyhrivane, doplnit ridici jednotky, natahnout kabelaze, v zadnem pripade to neni na den a uz vubec na hodku...
Jinak k těm Angel eyes jsem našel toto: http://www.bmwjakes.cz/ccfl-svitici-kro ... 0-e91.html
Teď jen nějak vyřešit ten držák nápojů, na ebay jsem našel toto http://www.ebay.de/itm/Nachruestsatz-BM ... 0846360339 jen netuším jak se to tam bastlí, protože to neni origo... někdo nějaké zkušenosti?
-
vita11
- Moderátor
- Klubové ID: 3376
podrobný postup tam není, spíš takový obecý - vycvaknout dekor kolem řadičky, navrtat díru do plastu pod dekorem, přišrobovat a nacvaknout dekor zpátky. jak sundat dekor aby se nepolámal na internetu určitě někde bude.
mě spíš zajímalo jestli nezavazí spolujezdci. když si tam sednu a představím si kde mám levou nohu a kde bude ten držák, tak si myslím že bude zavazet, ale prý nezavazí...
ještě tam řešili dát na před FL sedana zadní světla z FL. když se na ně podívám tak je mi jasné, že se musí měnit i s výkem kufru. nevíte někdo jak na to rozumně? (dokitovat není nejelegantnější řešení..)
mě spíš zajímalo jestli nezavazí spolujezdci. když si tam sednu a představím si kde mám levou nohu a kde bude ten držák, tak si myslím že bude zavazet, ale prý nezavazí...
ještě tam řešili dát na před FL sedana zadní světla z FL. když se na ně podívám tak je mi jasné, že se musí měnit i s výkem kufru. nevíte někdo jak na to rozumně? (dokitovat není nejelegantnější řešení..)