Zdravím, mám problém s levým okýnkem u auta, koupil jsem to s tím že by mělo být nějak zalehlé po zimě a nevím jak to rozchodit. Když ho chci stáhnout tak akorát cvaká v motorku a někde v palubovce, nefunguje ani spínač při otevření dveří. Nemá s tím někdo zkušenost díky
sudej tapec odšroubuj kryci dekl a vytahni konektor z motoru a proměř jestli tam něco jde pokud ne pokračuj tak že odšroubuj (odvrtej ) motor a vytáhni ho ven a zkus ho na volno a uvidíš ale jestli tam cvaká tak to vypadá že bude nejaké ozubení kolečko KO. Rada než začneš toto dělat tak si sežeň manuální zavírání okna v týhle kose jezdit s otevřením oknem no nevím nevím
neni treba schanet zadný manuální zavírání atp, vždycky tam lze nouzově na nějakej čas vzpříčit náký klacky, rozdělej to proměr zkontroluj a uvidíš kde je chyba takhle těžko radit
Nedávno jsem přišel k autu a okno najednou šlo teda jenomto dovyrani potom jsem ho zkusil sjet dolů a zaseklo se ttakže co teď? Odvrtat všechny ty nejty a vytáhnout celou stahovacku? Nemá někdo nějakej návod? Díky
Mel jsem neco podobneho u byvaleho kupe. Pokud mas starsi typ, kde je ridici jednotka primo v motorku (dva konektory) tak to bude skoro jiste v tom motoru/jednotce. Sezenes ji tady za 500 i s celou stahovackou. Tak to cely vymen a mas pokoj.
jestli to cvaka od kastlíku tak je nekde chyba v pripojce konektor-motorek resil jsem roblem se stahovackou dost dlouho a kdyz jsem to rozpojil tak to cvakalo presne na miste co popisujes