Nevíte někdo jak sundat?
Zkoušel jsem pootočit každou nohou a vysunout, ale bez úspěchu. Ani sikovkama jsem s tim nepootočil....
Když už jsem fakt netušil, tak přišla na řadu hrubá síla....taky bez úspěchu.
Nemáte někdo zkušenost?
Díky moc. Tomáš
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Zadní hlavové opěrky E36 cabrio
Hele já měl staženou střechu, sundanej sedák a stoupl jsem si místo zadní sedačky. Pod opěrkou jsem protáh kurtu a škubal jsem s tim, vergloval jak to šlo a hov....
Nevim, mi připadá, že je tam snad nějakej umělec přivařil
Ještě tam teda mam ty vystřelovací bezpečnostní oblouky, tak nevim, jestli to nemá s opěrkama nějakou spojitost
Nevim, mi připadá, že je tam snad nějakej umělec přivařil
Ještě tam teda mam ty vystřelovací bezpečnostní oblouky, tak nevim, jestli to nemá s opěrkama nějakou spojitost
Tak už jsem tento problém vyřešil.
Sundal jsem plasty z vystřelovacích oblouků + ty, co jsou kolem. Pak už je vidět na nožičky opěrek a na ty pitomý závlačky, který jsem odehnul šroubovákem a vytáh opěrky.
Soudruzi to maj vymyšlený tak, že se má použít trochu síly, ale to se tak trošku nepovedlo.
Aby to opěrky chodily tak, jak maj, tak se na drážkách(do kterých zaskakuje závlačka) podle mě musí udělat vetší náběh....
Sundal jsem plasty z vystřelovacích oblouků + ty, co jsou kolem. Pak už je vidět na nožičky opěrek a na ty pitomý závlačky, který jsem odehnul šroubovákem a vytáh opěrky.
Soudruzi to maj vymyšlený tak, že se má použít trochu síly, ale to se tak trošku nepovedlo.
Aby to opěrky chodily tak, jak maj, tak se na drážkách(do kterých zaskakuje závlačka) podle mě musí udělat vetší náběh....