Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E46: 330D (150kw)
Zdravim všechny, chci se zeptat. Při chcípnutí motoru je slyšet jakýsi rachot z motorového prostoru - chcípání motoru není "hladké" jak by asi mělo být. Nevíte někdo, co by mohlo být špatně, příp. někdo stejné zkušenosti?
Napadlo mě, zda to nemůže být absencí vířivých klapek v sání, které předchozí majitel odstranil....? Děkuji všem za reakce
Napadlo mě, zda to nemůže být absencí vířivých klapek v sání, které předchozí majitel odstranil....? Děkuji všem za reakce
-
butthead740
- Klubové ID: 1599
cau, ja som spachal toto...
kolega z PL klubu uz chysta modul na 330d
http://www.bmwklub.sk/bmw3-e46/vypnutie ... 82549.html
ale je to spis vychytavka, ak mas nacatu dvojhmotu, toto ta nezachrani.
kolega z PL klubu uz chysta modul na 330d
http://www.bmwklub.sk/bmw3-e46/vypnutie ... 82549.html
ale je to spis vychytavka, ak mas nacatu dvojhmotu, toto ta nezachrani.
-
beny-maser
No tak tový lidi bych nakopal. Pak to auto musí podle toho vypadat. Když mu to něco dělá co nemá a on si řekne, no co zatím to jede tak to řešit nebudu... uvažování na úrovnibeny-maser píše:a jak to chceš potvrdit, když to auto nikdo z nás neviděl???
jinak jsou lidi co jim setrvák při chcípnutí zaklepe a jezdí na to vesele dál už roky a nic.
-
beny-maser
přijde mi zbytečný měnit setrvák za 10tis, když jediný co to dělá že to cinkne při chcípnutíLennox píše:No tak tový lidi bych nakopal. Pak to auto musí podle toho vypadat. Když mu to něco dělá co nemá a on si řekne, no co zatím to jede tak to řešit nebudu... uvažování na úrovnibeny-maser píše:a jak to chceš potvrdit, když to auto nikdo z nás neviděl???
jinak jsou lidi co jim setrvák při chcípnutí zaklepe a jezdí na to vesele dál už roky a nic.
Neříkám, že to musej rovnou měnit, ale to je pro ně takový problém to zavést k někomu kdo do toho dělá a at se jim na to podívá ? Ono to nemusí zůstat jen u toho klepáni. Ale co, je to jejich věc.beny-maser píše:přijde mi zbytečný měnit setrvák za 10tis, když jediný co to dělá že to cinkne při chcípnutíLennox píše:No tak tový lidi bych nakopal. Pak to auto musí podle toho vypadat. Když mu to něco dělá co nemá a on si řekne, no co zatím to jede tak to řešit nebudu... uvažování na úrovnibeny-maser píše:a jak to chceš potvrdit, když to auto nikdo z nás neviděl???
-
beny-maser
Mě to taky rachotilo po vyměněné hardy spojky je to dobrý. Při jízdě se mi chvěla řadička na 4q.Zkus pod to zalézt a podívej se, v jakém stavu ji máš (stačí pootočit s kardanem, uvidíš, popřípadě ucítíš a uslyšíš. Neměla by tam být vůle.Lunas3 píše:Zdravim všechny, chci se zeptat. Při chcípnutí motoru je slyšet jakýsi rachot z motorového prostoru - chcípání motoru není "hladké" jak by asi mělo být. Nevíte někdo, co by mohlo být špatně, příp. někdo stejné zkušenosti?