čus, rozsvítila se mi červená kontrolka tlaku v pneumatikách, po zkontrolování byl tlak dobrý, ale kontrolka furt svítí. nemá s tím někdo zkušenost? jestli jenom švihlo počítači nebo je to čidlo nebo něco? pozítří s tím mam jet do Chorvatska díky
jestli oranžově (imho to červeně ani nejde...) tak to musíš zresetovat.... v návodu k autu je na to postup... mně to udělalo už několikrát taky (třeba už při rozdílu tlaku mezi koly na nápravě jenom 0.1atm!)
jojo reset, mne se to taky stalo kdyz mi menili pneumatiky. najed si na bc na polozku s tlakem pneu stiskni jednou ovladac bc a pak ho dlouho podrz a je vyresetovano. s idrive je to asi jiny
no cervene (viz foto).. a pres BC myslis pres tlacitko na blinkrove pacce? tam mam na vyber brzdovy oblozeni, olej atd,.. ale tlak ne.. no na te fotce je videt jak mi to ukazuje a na obrazovce me to porad skace
v idrive v nastaveni je požka pro kalibraci tlaku v pneu.
tak ji musíš spustit, ale jde spustit myslím jenom s nastartovaným motorem a pak se ještě musí ujet několik km, aby se to zkalibrovalo, je to celkem jednoduché a jsou tam i instrukce
Ahoj, rád bych poprosil o radu, mám tu samou hlášku (e90, 320d, bez idrive) a po resetování se vždy znova objeví červeně. Problém bude pravděpodobně v tom, že jsem měl na zadní gumě defekt a je to opraveno slepením (blbé místo u ráfku) a dali mi dovnitř duši, čili se asi zadní nápravy kapku tlakově liší - lze to nějak dorovnat? Dofoukávám 17" zimní na 2,6.