Ahoj klubáci!
Prosím o radu... Jedná se o problém s elektrickým stahováním bočních oken u E36 Compact r.v. 98.
Ze začátku mi stahování obou bočních oken jenom občas vynechávalo, tzn. chvíli stahování šlo a chvíli zase ne. Např. když jsem vyjížděl, stáhnul jsem okýnka a když jsem se vracel, tak už jsem je nedal nahoru a když jsem to chvíli zkoušel, tak to zase zafungovalo... Postupem času se to ale zhoršovalo, takže jsem si už netroufl okna stahovat, abych zase někde nezůstal s otevřenými okny. No a teď už to nejde vůbec, okna se už ani nehnou.
Baterka je OK, pojistky jsou OK, tlačítka jsou OK, ovládací jednotka centrál + okna je OK, motorky jsou OK, stahovačky jsou OK, kromě těch oken v autě vše funguje, diagnostika je u těchto starších BMW poněkud omezená a problém s okýnky řešit neumí... Nevíte prosím někdo, co jiného by to ještě mohlo být, příp. jak závadu najít?
Předem moc díky!
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Nefunkční stahování oken E36
Tím to určitě není. Že by byly obě strany unavené natolik, že by se najednou už ani nehnuly, to by byla moc velká shoda náhod. Navíc by alespoň bylo slyšet nějaké cvaknutí při sepnutí jednoho ze spínačů, což není. Evidentně se jedná o problém "elektrický" (do motorků stahovaček vůbec nejde proud), nikoliv "mechanický"...
-
- Kontaktovat uživatele: