Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Jak odtáhnout E36?
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3260
Zdravím, tak dlouho jsem oddaloval výměnu spojky, až mi spojka před barákem odešla uplně=/ Chtěl jsem nasadit tažné oko a odtáhnout auto do servisu, ale zjistil jsem, že díra na tažné okno má vyrezlej závit a vůbec tam nedrží=/ Jak nejlépe odtáhnout takové auto? Za co mám chytit lano? Nebo si mám radši objednat odtahovku? Díky
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
-
beny-maser
tak to chyť za masku nebo za stěrače
sundat nárazník je ta nejlepší rada, kterou jsi mohl dostat,pokud to tam nechceš táhnout pozpátku.
Když to zavážeš za stablík či rameno tak ten nárazník stejně utrhneš a budeš ho muset koupit novej. Pokud chceš můžu ti za 500kč nadělit jinej tlumič co má závit ok a není bořenej.
sundat nárazník je ta nejlepší rada, kterou jsi mohl dostat,pokud to tam nechceš táhnout pozpátku.
Když to zavážeš za stablík či rameno tak ten nárazník stejně utrhneš a budeš ho muset koupit novej. Pokud chceš můžu ti za 500kč nadělit jinej tlumič co má závit ok a není bořenej.
-
lukepostulka
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
Mě tady někdo radil ať to vezmu za nápravníci dírou na mřížku v M nárazníku, že to tam čumí přesně, ale toho se bojím, takže budu muset sudnat nárazník. Sudnavá se tak, že vyndám lišty, odšroubuju ty šrouby co na mě budou čumět a hotovo nebo tam je ještě nějakej háček??
Vzádu jsem to taky zkoušel a tam je tan závit vyhnilej uplně stejně
Díky za nabídku na spojku, ale á píčus už mám spojkovou sadu od minulýho měsíce doma a furt jsem tu výměnu odkládal protože denně auto potřebuju, tak teď jsem si nahrál=/
Ale jestli jde ta trubka vyměnit, tak pak využiju nabídku, díky.
Vzádu jsem to taky zkoušel a tam je tan závit vyhnilej uplně stejně
Díky za nabídku na spojku, ale á píčus už mám spojkovou sadu od minulýho měsíce doma a furt jsem tu výměnu odkládal protože denně auto potřebuju, tak teď jsem si nahrál=/
Ale jestli jde ta trubka vyměnit, tak pak využiju nabídku, díky.
- paveld
- Klubové ID: 1931
- Kontaktovat uživatele:
Skrz díru od nárazníku bych se taky bál, že tím někde v zatáčce chytneš chytneš za nárazník.
Shodíš pod lištama 4 matky, mám pocit že 13tky a pokud máš v pořádku plasty v podběhách nebo pod motorem, tak ještě oddělat od toho. A odpojit mlhovky jestli jsou
.
Na ty matky pod lištama bacha, neni těžký je ukroutit pokud to dlouho někdo nepovoloval.
Shodíš pod lištama 4 matky, mám pocit že 13tky a pokud máš v pořádku plasty v podběhách nebo pod motorem, tak ještě oddělat od toho. A odpojit mlhovky jestli jsou
Na ty matky pod lištama bacha, neni těžký je ukroutit pokud to dlouho někdo nepovoloval.
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
-
Maysner
- Klubové ID: 2503
Za stabik ne. Uz kvuli kostim, ktery by dostavaly natolik zabrat, ze by se musely vymenit. A navic oko u taznyho auta je ve vysce, tudiz by to naraznik likvidovalo
Rameno, napravnice, nic moc. Spis tak na roztahnuti auta v nouzi
Naraznik kdyz drzi jak ma, tak je pod listama na 4 maticich na 13ku orech. Pak z podbehu na kazde strane jeden sroubek na 8ku klic (lepe mala gola a orech). Pak zespodu jsou to dalsi sroubky na 8ku klic, ktery drzi aerouhelniky. Jakmile tam vlezes, vis co drzi a co ne. Naraznik tu z toho sundam do 10min, a to se budu snazit, abych ho neposkrabal. Je velice snadny ho z jakekoli E36 ukrast
Rameno, napravnice, nic moc. Spis tak na roztahnuti auta v nouzi
Naraznik kdyz drzi jak ma, tak je pod listama na 4 maticich na 13ku orech. Pak z podbehu na kazde strane jeden sroubek na 8ku klic (lepe mala gola a orech). Pak zespodu jsou to dalsi sroubky na 8ku klic, ktery drzi aerouhelniky. Jakmile tam vlezes, vis co drzi a co ne. Naraznik tu z toho sundam do 10min, a to se budu snazit, abych ho neposkrabal. Je velice snadny ho z jakekoli E36 ukrast
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
-
fabledwarrior
- Člen Klubu