Problém je asi následující:
Zničeho nic přestal fungovat dojezd spolujezdcova okna. Nejdřív jsem si myslel, že je v prdeli microswitch na B sloupku, nicméně na okně funguje "one touch" i "anti-pintch". Jezdí nahoru a dolů jak má. Tedy, jak má... Nahoru vyjede úplně nadoraz i při otevřených dveřích. Nenechá tam tu cca 10mm fuku na dojezd. Prostě na beton nahoru.
Je mi to trochu divný, protože všude, kde jsem četl, tak problém s microswitchem byl spíš opačného charakteru, tedy, že okno vyjelo, nechalo fuku, ale dojezd nefungoval. Máte s tím někdo zkušenost? Mohlo by to být nějak záhadně pokakaným switchem, nebo mám hledat problém jinde?
Než to rozeberu celý, tak bych rád slyšel nějaké další názory, přecejen rozdělávat elektriku naslepo se mi moc nechce.

ŘEŠENÍ:
Neptejte se mně jak, sám to nechápu, ALE:
Důvod proč to dojíždělo až nadoraz byl poměrně prostý. Z B sloupku, potažmo z microswitche na B sloupku vede kablík, který má z nějakého důvodu (pravděpodobně servisního - výměny) konektor v oblasti pod zadním tapcem - vedle navijáku pásu. A tenhle konektor byl (opět, neptejte se mně proč - nechápu to) rozpojený. Čili si prostě jednotka myslela, že tam žádný switch není, což vysvětluje i to, že nereagoval, když jsem ho mačkal prstem.
Návodů na opravu switchů je na netu miliarda, všechny na jedno brdo. Tohle je snad první (minimálně jsem podobný problém nikde nenašel) - tak když by to někdo řešil, prvně projděte všecky kablíky, ať tu pak ze sebe neuděláte vola, jak já dneska.