Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Velký BC oprava vadných pixelů
-
lukepostulka
Pokud dobře pamatuju, tak to někdo opravoval za pomoci výměny tech starých flexů za nové (ten bílý proužek čehosi co přitlačuje ty kontakty od displeje na desku- kostrbate receno moc tomu nerozumím) jednou sem to tak ze srandy skusil na dost rozsypaném středním bc a musím konstatovat, že mě už ani nehne se vrtat do jakž takž funkčního bc 
-
carlos0111
-
lukepostulka
-
MotoMoto
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem se do toho pustil taky a podělal jsem to ještě víc, než to bylo. ten flex se odtrhnul od desk a na displeji vidím max tak tři čárky
. nevíte na kolik cca vyjde ta oprava??
A taky se chci zeptat, jak je to s velkým BC na 6TI a 4válec?. co se prý musí nakodovat aby ukazovali přesně?. mám(měl) jsem na svém 1.8 is ze 6ti válu a ukazoval perfektně?. když jsem porovnával spotřebu podle dotankování do plný, nebo naopak dojezd, ukazoval velice dobře. Jak to tedy je??
A taky se chci zeptat, jak je to s velkým BC na 6TI a 4válec?. co se prý musí nakodovat aby ukazovali přesně?. mám(měl) jsem na svém 1.8 is ze 6ti válu a ukazoval perfektně?. když jsem porovnával spotřebu podle dotankování do plný, nebo naopak dojezd, ukazoval velice dobře. Jak to tedy je??