Dálkové zamykání
-
bafo-tds
Ahoj,měl bych dotaz na muj problém.U auta mi blbne dálkové zamykání (není originál,je od bývalého majitele).Když zmačknu tlačítko tak se auto zamkne ale zase hned odemkne a centrál mi také nefunguje,jenom zavírání oken když podrzím klicek v zamku.Je tam kufr na odskok tak jestli to nemůže mít souvislost nějak s tím.Byl bych rád kdyby se to vyřešilo auto používám každý den a už je to otrava zamykat ručně.
.Jedná se o BMW 325tds e36.Dík.
-
shade741
mě se auto zamkne a hned odemkne(mám taky neorigo dálku) pokud nesprávně zavřu dveře- tj čidlo ve dveřích zaznamená otevřené dveře, je to takovej caplík v zámku v kastli(alespon u sedanu) otestuj jejich funkci velice jednoduše, stropní interiérový světlo nastav na otevření dveří a měj je všechny zavřený, nemělo by svítit dokud neotevřeš dveře, pokud svítí hned, jeden ten čudlík už máš ošoupanej a je potřeba vyměnit či nastavit materiál na tom spínači(dvousložka atd) . Jinak s těmahle neorigo dálkama atd bejvaj problémy, mě nefunguje ani dojezd oken a ani centrál na klíček, takže to zamknu celý najednou jen dálkou, ještě jsem se ktomu nedostal, ale problém je, že nikdy nevíš jak to kdo zapojil 
-
bafo-tds
-
shade741