Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Dálkové zamykání

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
bafo-tds

#1 Příspěvek od bafo-tds »

Ahoj,měl bych dotaz na muj problém.U auta mi blbne dálkové zamykání (není originál,je od bývalého majitele).Když zmačknu tlačítko tak se auto zamkne ale zase hned odemkne a centrál mi také nefunguje,jenom zavírání oken když podrzím klicek v zamku.Je tam kufr na odskok tak jestli to nemůže mít souvislost nějak s tím.Byl bych rád kdyby se to vyřešilo auto používám každý den a už je to otrava zamykat ručně. :roll: .Jedná se o BMW 325tds e36.Dík.
shade741

#2 Příspěvek od shade741 »

mě se auto zamkne a hned odemkne(mám taky neorigo dálku) pokud nesprávně zavřu dveře- tj čidlo ve dveřích zaznamená otevřené dveře, je to takovej caplík v zámku v kastli(alespon u sedanu) otestuj jejich funkci velice jednoduše, stropní interiérový světlo nastav na otevření dveří a měj je všechny zavřený, nemělo by svítit dokud neotevřeš dveře, pokud svítí hned, jeden ten čudlík už máš ošoupanej a je potřeba vyměnit či nastavit materiál na tom spínači(dvousložka atd) . Jinak s těmahle neorigo dálkama atd bejvaj problémy, mě nefunguje ani dojezd oken a ani centrál na klíček, takže to zamknu celý najednou jen dálkou, ještě jsem se ktomu nedostal, ale problém je, že nikdy nevíš jak to kdo zapojil :?
bafo-tds

#3 Příspěvek od bafo-tds »

No právě to stropní světlo když nastavím do pozice doprostřed aby to svítílo jen při otevření dveří tak to nesvítí ani když je mam otevřené ani zavřené ale někdy to svítí tak nevím co tomu muže byt
shade741

#4 Příspěvek od shade741 »

mrkni ještě na káble v husím krku co vedou do víka kufru bejvaj zlámaný, bůh ví jak to tam máš zapojený, oni lidi kolikrát dokážou divy :roll:
Odpovědět