Zdravím.
Mám Bmw E46 318i LPG
nevím jestli se dostaly nečistoty do motoru přes to LPG či co ale rozsvítila se mi kontrolka "motor"
je lepší koupit diagnostiku za 2.1oo kč BMW Autoscannner B100
nebo za 5.6oo kč BMW Scanner PROFI8-interaktiv ???
nebo co by jste mi doporučili?
eventuelně drahý autorizovaný servis to jistí.
ale další auto chci opět BMW takže diagnostika by asi nebyla na škodu, ale kterou???
Děkuji za odpověď.
Tomáš z Plzeňska
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E46 svítí kontrolka motor - koupě diagnostiky nebo servis?
-
Fx
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1705
- Kontaktovat uživatele:
Řeknu ti to takhle - diagnostika ti pomoct může a nemusí, záleží, jestli o tom taky něco víš. Připojit kabel a zapnout PC umí i cvičená opice, ale dopátrat se příčiny závady je někdy oříšek i pokud máš vyčtené chybové kódy.
Na E46 bych ti doporučil asi nejvíc diagnostiku INPA, ta s tím umí prakticky nejvíc (testy akčních členů, live data apod.)
Na E46 bych ti doporučil asi nejvíc diagnostiku INPA, ta s tím umí prakticky nejvíc (testy akčních členů, live data apod.)
koukal jsem na vlastnosti Inpa diagnostiky, umožňuje i mazat chyb.
jedná se pouze o kabel na USB + software??
na Aukru jsem našel
Diagnostika BMW INPA K+DCAN for BMW 1998-2008
950 kč.
radši si vezmu origo za 1.700 kč
BMW USB OBD Diagnostika INPA Ediabas DIS SSS GT1
děkuji za odpověď
p.s. ještě pro jistotu zkontroluju svíčky než tohle koupím. jede mi to pouze na tři válce.
jedná se pouze o kabel na USB + software??
na Aukru jsem našel
Diagnostika BMW INPA K+DCAN for BMW 1998-2008
950 kč.
radši si vezmu origo za 1.700 kč
BMW USB OBD Diagnostika INPA Ediabas DIS SSS GT1
děkuji za odpověď
p.s. ještě pro jistotu zkontroluju svíčky než tohle koupím. jede mi to pouze na tři válce.
-
- Klubové ID: 3254
- Kontaktovat uživatele:

Zkontroluj základní věci, filtry, olej, svíčky, zapalovací kabely a rozdělovač, atd.
Jinak co se týče diagnostiky, tak IceBlade tady z fora prodává, sám od něj diag mám, software taky a dá se s tím celkem bez problémů fungovat. Profi diag potřebuješ opravdu na hard core věci, ke kterým ale potřebuješ hard core znalosti, což předpokládám stejně jako já nemáš. Takže pokud Ti není líto litru za diag, tak poslouží poměrně v pořádku.