Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW 318ti kufr/víko/hodba

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
LukasFordy

#1 Příspěvek od LukasFordy »

Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda nevíte, kde by mohl být k sehnání plato do kufru, nevím jak to nazvat.
Prostě to místo roletky (pevné).
A zároveň bych se chtěl zeptat, jaké repro by byly vhodné si do auta pořídit. Strašně mě nadchl obrázek, který dávám do odkazu níže.

http://www.koladelajiauto.cz/data/users/53/car_bazar/3/2/1.jpg?3790
Engl

#2 Příspěvek od Engl »

REPRO?Takže na rádio nebo zesík ,na jakou muziku,bude taky SW,cena?Pak se můžeš ptát.
LukasFordy

#3 Příspěvek od LukasFordy »

Repro na radio, mám tam JVC KD-R321. Chci kvalitní zvuk na hudbu ve stylu Electro, Dubstep, DnB, ale i třeba na normální rádio.
Cena není tak podstatná, jde o to aby byla přijatelná v poměru ku kvalitě.
Nechci nic "PROFI".

S tim "platem" do kufru byste poradit nedokázal?

Zatím díky
Judasek

#4 Příspěvek od Judasek »

s tím platem jsem psal ale někdo mi ten příšpěvek asi smazal

oměřte si to a udělejte si plato z nákého dřevěneho jeklu, zkrátka z něčeho co se vám pod váhou repráku nebude propadat dolu.
obyč plato váhu repra neudrží
Engl

#5 Příspěvek od Engl »

Tak tady se bez SW neobejdeš ,tohle uspokojivě neuhrají ani hodně dobrý ovály v platě.Takže já kupuji zesíky tady http://www.zesiky.com/?zesilovace,7 jetý ale za hodně dobrý ceny,počítej min.300 W RMS na bas z dobrou citlivostí více je lépe,vybíral bych čtyřkanál -můstek na bas a dva kanály předek,nebo čtyřkanál a dvou pokud chceš vyvážený zvuk ne jen ducduc.Repro koukni na Ahifi ,jsou tam i recenze a poradí.Osobně něco od powerbass nebo ted' nově gladen.Plato neřeš sedíš vepředu takže stereo zepředu a bas zezadu.Plato můžeš dodělat později a pokud bas hraje do prostoru auta ne jenom mlátí v kufru je to úplně něco jiného.Mé osazení E36,předek Crunch GTR+ střed visaton,zadek magnat ,zes na bas Impulse sd 520,zes na repro Dragster db405,SW Em-Phaser neo hraje přes otvor na lyže přímo do interieru,radio JVC-X50BT.
LukasFordy

#6 Příspěvek od LukasFordy »

Pane "Engl" vážně úžasný počteníčko, ale jakožto totální laik, chápu typ rádia a výkon SW. Toť vše. Spíše bych ocenil něco nenásilného. Stačili by mi nějaké výkonné Satelity do plata v kufru + kde plato sehnat. Připojit repro bych asi zvládl, ale nejsem si tolik jist. Děkuju za rady, vážím si jich, ale v tomto jsem vážně úplný amatér.
Engl

#7 Příspěvek od Engl »

No v Nissanu jsem měl tohle http://www.corner.cz/axton-ax710-377/ a uhrálo to hodně jelikož jsou to větší ovály a mají velkou membránu,k tomu třeba zesík Dragster z odkazu co jsem poslal/novější verze mého/.Nebo tyhle http://www.revilohifi.cz/reproduktory-d ... 6c693.html která by hrály lépe jenom na rádio.To plato bych nechal vyřezat u truhlářů a potáhnout tkaninou nebo imitací kůže ,prodávají to i prodejci z odkazů a mají tam i lepidlo ve spreji s kterým se dělá nejlépe.Jinak skus registraci na autohifi club a tam ti poradí nebo třeba pomůžou lidi s tvého okolí. Jo pokud chceš něco jako na tvém odkazu tak za přijatelný peníz je tohle http://www.carhifi-profi.cz/reproduktor ... -2863.html ale zas to chce zesík aby to předvedlo co to zahraje.
LukasFordy

#8 Příspěvek od LukasFordy »

Díky, ty MTX vypadají dobře. Teď už vím, že chci repra, které stačí na radiu, bez zesilovače. Nemohl jsem si nevšimnout, že jste náročný posluchač. To já také. Vím, že jsem psal, že mi na ceně nezáleží, ale přecejenom, nenašli by se nějaké kvalitní tak do 1500,- ? To plato tedy dřevěné ano? Původně jsem myslel, že bych sehnat original do 318ky, ale je fakt, že by to nemusel udržet.
Engl

#9 Příspěvek od Engl »

To plato lépe ze dřeva/používal jsem lodní překližku 12mm nevadí ji polití vodou/ nebo origo a zespodu zesílit něčím slabším o zas bych to polepil látkou aby to vypadalo slušně.To repro-tady http://www.ahifi.cz/reproduktory-do-aut ... vyprodeje/ JBL nebo DLS a budeš za ten peníz spokojený .Jelikož bydlím v paneláku a aby sousedi nešíleli tak mám auto trochu jak koncertní sál a po večerech sedím v autě a poslouchám .
LukasFordy

#10 Příspěvek od LukasFordy »

Ty JBL GT6-69 vypadají pěkně a i je lidé dobře hodnotí. Teď už jen nějak vyřešit to plato. Nemáte třeba nějaký plán, nebo nákres, jaké rozměry? Hledal sem to na internetu, ale byl jsem neúspěšný.

S tím panelákem to znám, ale díky bohu mám docela nahluchlý sousedy důchodce, takže v mezích si můžu jet nahlas a povečerech si musím vystačit se sluchátkama. Mít na to ty finance, taky bych si z auta udělal pojízdnej reprák... :)
Engl

#11 Příspěvek od Engl »

Já mám sedan .V inzerátech je dost prodejů dílů na e36 tak tam plato seženeš ,chce to odepsat na víc inzerátů a zadat i svůj s požadavkem na koupi plata,nebo z kartonu si okreslit otvor ,postupně ořezávat a až to sedne a pak podle tyhle šablony nechat vyřezat plato.
LukasFordy

#12 Příspěvek od LukasFordy »

Tak repráky mám doma :) Šablonu na plato jsem si udělal ze sololitu, teď koupit desku, zapojit a hotovo :))
Judasek

#13 Příspěvek od Judasek »

já už to mám za sebou :)
Přílohy
10154428_756257427717977_1863409044_n.jpg
10154428_756257427717977_1863409044_n.jpg (84.47 KiB) Zobrazeno 170 x
Odpovědět