Ahoj, prosím o radu. Včera jsem odemknul auto, odjel a po příjezdu mi nešlo auto zamknout. Zkusil sem druhej klíč se stejným výsledkem. Nakonec sem musel auto zamknout mechanicky. Nastartovat tlačítkem se zasunutým klíčem normálně lze. Mám e91 chvilku... Nemusí se klíč nějak napárovat nebo tak něco...? Díky za rady a pomoc.
Pojistky jsem zkontroloval a vypadaj normálně... Zkusim preventivně vyměnit. Kdyby byl přervanej drát tak by centrál na klíč nezamknul všechny dveře ne? Nebo jo?
Díky za pomoc s hledáním. Ještě sem našel tohle: http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&start=15
Podle toho to ještě můžou bejt zemnící plíšky u pantů. Jeden mám trochu víc ohnutej, ale když sem ho přizvednul tak to nepomohlo. Budu to asi muset svěřit odborníkům. Díky za pomoc a rady.
dost často ta "diversy" ten přijímač.. taky mě z ničehonic přestala jet dálka , takže jsem tam vrzl na zkoušku jinej diversity přijimač a pořád to nejelo.. zatahl jsem za dráty a jeden povolil - byl přerušenej... takže zkusit přijimač a když nic tak ty dráty ...
Ok díky za info... Teď jsem ve stadiu že musim sehnat ty dvě nový uzemňovací pásky (plíšky) u pantů, protože byly obě zlomený. Když to nepomůže, podívám se na tu kabeláž...
Plisky jsem mel taky zlomeny, ty ale podle me nedokazou tohle udelat. V tom kufru jsem mel zpretrhany asi ctyri draty, mozna vic. A na plisky bych se vykaslal, ja jsem tam dal silnej drat a poradne ho tam pridelal. Myslim ze je to lepsi reseni.