Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

žádost o radu BMW 325i 2008

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Johnislav

#1 Příspěvek od Johnislav »

Zdravím BMW klub a rád bych požádal o radu - názor. Chystám se koupit BMW 325i, 2008, kombi. Bude to moje první bávo. Vyhlídnul jsem si jednu trojku u auto fleisher v Praze, je na tipcars za 285K. Kámoš mi sehnal info přímo z BMW, kilometry tam sedí v podstatě přesně (plus 1200km od poslední prohlídky). Auto je ze Švýcarska. Minulý majitel s tím jezdil jen do jednoho BMW a intervaly po 15K. Moje dotazy jsou:
- četl jsem stížnosti na dlouhé zpřevodování tohoto modelu a zajímá mě, jaký máte názor na automat (tenhle má dokonce pádla pod volantem)
- v BMW Prosek mi nabídli 17(teda doufám že ne 16ti) bodovou kontrolu. Ptal jsme se jak odhalují bouračky, jeslti mají měřič laku, a pán mi říká, že ne, ale že na to určitě přijdou pokud bylo bourané. Můžu jim věřit?
- chystám se v tom jezdit převážně po Praze, o spotřebě vím, chci se svézt a nechci diesel
- přesedám z Hondy Jazz 2002 (můj miláček, za 11 let 2 ložiska a repas alternátoru, jinak nic), takže jsem zvědavej na ty pocity (bávo jsem zatím jenom parkoval).
Byl bych rád za jakoukoli radu či postřehy s budoucím nákupem. Budget mám do 300K. Díííky a ať se práší za kočárem.
bmw335
Klubové ID: 3159

#2 Příspěvek od bmw335 »

Johnislav píše:Zdravím BMW klub a rád bych požádal o radu - názor. Chystám se koupit BMW 325i, 2008, kombi. Bude to moje první bávo. Vyhlídnul jsem si jednu trojku u auto fleisher v Praze, je na tipcars za 285K. Kámoš mi sehnal info přímo z BMW, kilometry tam sedí v podstatě přesně (plus 1200km od poslední prohlídky). Auto je ze Švýcarska. Minulý majitel s tím jezdil jen do jednoho BMW a intervaly po 15K. Moje dotazy jsou:
- četl jsem stížnosti na dlouhé zpřevodování tohoto modelu a zajímá mě, jaký máte názor na automat (tenhle má dokonce pádla pod volantem)
- v BMW Prosek mi nabídli 17(teda doufám že ne 16ti) bodovou kontrolu. Ptal jsme se jak odhalují bouračky, jeslti mají měřič laku, a pán mi říká, že ne, ale že na to určitě přijdou pokud bylo bourané. Můžu jim věřit?
- chystám se v tom jezdit převážně po Praze, o spotřebě vím, chci se svézt a nechci diesel
- přesedám z Hondy Jazz 2002 (můj miláček, za 11 let 2 ložiska a repas alternátoru, jinak nic), takže jsem zvědavej na ty pocity (bávo jsem zatím jenom parkoval).
Byl bych rád za jakoukoli radu či postřehy s budoucím nákupem. Budget mám do 300K. Díííky a ať se práší za kočárem.

v bmw nemají měřičku laku? co je to za hovadinu? Když v lakovně lakují tam tam musí mít měřičku laku. to je jako že dříve v Auto base neměli nářadí na výměnu převodovky, kreténi ulhaný
Johnislav

#3 Příspěvek od Johnislav »

No oni ji urcite maj, ale nasazeni tohoto nastroje neni v program x bodove prolidky. Pokusim se refrazovat otazku.
/ Je safe se spolehnout na autorizovanej servis pri nakupu ojetiny?
Odpovědět