Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Ukazatel Rychlosti vynechává.

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Glazz

#1 Příspěvek od Glazz »

Zdravím,
Koupil jsem si BMW E36 coupé s autem jsem spokojenej,zatím jsem neměl žádnej velkej problem,až na budíky...
Hlavně ukazatel rychlosti,když jsem odjíždel z autobazaru tak šel,a asi v pulce cesty přestal fungovat společně s ukazatelem spotřeby vždycky to přestane obojí. A po pár kilometrech to zase naskočilo.
A dneska znova jel jsem 2x poprvé nešel vubec, a před hodinou jsem jel a naskočil až jsem jel domu.
Jestli už se s tím někdo setkal budu rád za každou radu jak to opravit :)

Díky předem
stenlie
Klubové ID: 2449
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od stenlie »

Zdárek ze zadu diferáku směrem od nárazníku je snímač rychlosti . Buď je přerušený kabel a nebo odchází . Ekonoměr je přímo závislý na údaji z rychloměru tzn. že když nejde rychloměr blbne i ekonoměr.
Glazz

#3 Příspěvek od Glazz »

Super díky, vyčistil jsem ho sprejem na kontakty a zatím už druhej den funguje tak snad vydrží :)
Ale abych pravdu řekl celkem mě ted ten ekonoměr znervoznuje když se rozjíždím tak zajede uplně pryč, pak se teda vrátí po městě jedu těch 8-9 a když jedu do kopce tak 10-12 :)
shade741

#4 Příspěvek od shade741 »

ten ekonomoměr neřeš, je to okamžitá spotřeba, takže jak na to dupneš nebo se prostě rozjíždíš vyletí kamsi doprčic :) není třeba z toho být vyplašený, důležitá je faktická průměrná spotřeba, na to je třeba dobré velké bc
Odpovědět