Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Popelník, zásuvka E90

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
mike-ee
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od mike-ee »

Ahoj.

Sháním někoho kdo v autě NEMÁ popelník a zásuvku se zapalovačem. Rád bych totiž zjistil, jestli někdo neměl rozebranej interiér a jak to tam dole vypadá, jestli je to připravené na další zásuvku a je tam konektor do kterého jenom cvaknu zásuvku nebo bude třeba kombinovat a pájet. V tom případě bych šel jinudy.

Obecně chci totiž pořídit kameru do auta a uvažuji jak to zapojím. Pod loketku to tahat nechci protože tam už mám rozdvojku ze zásuvky kvůli telefonům a ta je taky nějaká chinamade tzn občas rozdvojka vyskočí ze zásuvky, občas nabíječky vyskočí z rozdvojky, což u telefonu se dá přežít, ale jestli už chci kameru tak nechci ať to točí co třetí jízdu když si všimnu že se to rozpojilo :lol:

Díky za postřehy ;)
Bambus_m5

#2 Příspěvek od Bambus_m5 »

Mám E90 a nemám popelník (v loketce mám taky rozdvojku). Co přesně by si potřeboval nafotit?
BudVlad

#3 Příspěvek od BudVlad »

Mám E92 bez popelníku. Myslel jsem, že pod středovým panelem bude konektor pro zásuvku v popelníku. Zvednul jsem panel, ale neni tam nic.
Obrázek
mike-ee
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od mike-ee »

Potřeboval jsem přesně informaci co podal BudVlad, i když jsem ji teda moc slyšet nechtěl :-/ Ale aspoň do toho nemusím lézt. Díky moc za info ;)
Odpovědět