Myslim, že ten nástavec by neměl být problém si od někoho vyrobit z laminátu, je to jednoduchej tvar, kterej by šel z něčeho vymodelovat a pak udělat kopii z laminátu. Jen trefit rozměry aby to bylo vysoký jako origo.
Já ten spoiler mám celý z laminátu, sice neni origo ale jednak to poznat neni a výhoda že skoro nic neváží .
paveld píše:Myslim, že ten nástavec by neměl být problém si od někoho vyrobit z laminátu, je to jednoduchej tvar, kterej by šel z něčeho vymodelovat a pak udělat kopii z laminátu. Jen trefit rozměry aby to bylo vysoký jako origo.
Já ten spoiler mám celý z laminátu, sice neni origo ale jednak to poznat neni a výhoda že skoro nic neváží .
Mě spíš přijde blbost, že by Poláci ani Čína či vietnam neudělali dokonalou kopii když se vyrábí tisíc druhů napodobenin emkových nárazníků, difuzorů, prahů a prodloužení střech či mračítek na světla... proč nikdo neudělá GT křídlo?
Tak mi konecne odpovedeli z toho shopu viz. odkaz nahore. A napsali mi, ze pri objednavce staci uvest jestli to je na sedan nebo kupe a oni poslou to spravne.