Zdar, trošku jsem vystrašenej. Když pošlu auto do vysokých otáček 5-6tis při "driftu" nebo jen zahrabaní při rozjezdu, tak mi potom motor začne vydávat bzučivý zvuk při přidání plynu. Na volnoběh to není slyšet ale stačí lehce přidat na neutrál a bzučí to. Včera mi to dokonce po takovém hrabavém rozjezdu začalo cvakat v motoru. Výkon ok, nikde to nic nehlásí, oleje atd je dost...
nějaké nápady?
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
po "blbnutí" bzučivé a klapavé zvuky e90 325i N52
ELiLOBO píše:Zdar, trošku jsem vystrašenej. Když pošlu auto do vysokých otáček 5-6tis při "driftu" nebo jen zahrabaní při rozjezdu, tak mi potom motor začne vydávat bzučivý zvuk při přidání plynu. Na volnoběh to není slyšet ale stačí lehce přidat na neutrál a bzučí to. Včera mi to dokonce po takovém hrabavém rozjezdu začalo cvakat v motoru. Výkon ok, nikde to nic nehlásí, oleje atd je dost...
nějaké nápady?
tak s tím autem nedělej nějaký debilní drifty a na cvakání se vybodni, to si zase sedne. Já jednou dost brutálně odhrábnul 335i, spojka smrděla neskutečně, v autě začlo cvakat, chrastit, ale zase si to sedlo...Motor je mechanická věc, občas si zachrastí:D
-
- Kontaktovat uživatele:
Chci mít auto 100% vpořádku a vždy dostalo vše co je třeba. Jako ono si to sedne vždycky když jedu druhý den tak je vše vpoho, ale nemám rád když něco není vpořádku, irituje mě to. To že nemám dělat blbosti je sice hezká rada ale nemyslím si že ten motor by měl vydávat divný zvuk po jednom zahrabání na světlech...
ELiLOBO píše:Chci mít auto 100% vpořádku a vždy dostalo vše co je třeba. Jako ono si to sedne vždycky když jedu druhý den tak je vše vpoho, ale nemám rád když něco není vpořádku, irituje mě to. To že nemám dělat blbosti je sice hezká rada ale nemyslím si že ten motor by měl vydávat divný zvuk po jednom zahrabání na světlech...
no a co, mě to taky začlo chrastit a cvakat, když sem dal 4tis ot. a pustil spojku:D Řikám, jestli už to nedělá, vybodni se na to, já tyhle věci řešil furt, objížděl sem všechny servisy, byl sem i v německu a nikdy nic. Převodovka prej chrastí protože u 335 chrastí, divný bouchání co tam mám už od začátku taky nikdo neví co to je a najel sem s tim 50tis km a prostě se nic neděje. Je to nemechanická věc prostě. Jestli ti to už nedělá kašli na to