Čus lidi. Už cca rok mi ležel doma velkej palubák. Včera jsem ho hodil do auta a nastal problém. Při připojení začne pořád pípat gong. A nevím si rady co s tím. Předtím tam byl jen střední. S tím to nedělá. Nastartuju a je ticho. Sic mám pocit že při posledním popojezdu do garáže mrmlal taky. Nicméně při jakékoliv poloze klíčku ale bez nastartováného motoru furt pípá. Zamknu a pípá furt. Poradí někdo co to může bejt?? Jen doplním že je uplně prázdná nádrž ale tím to předpokládám nebude. Zapojený je všechno dobře. Odpojím bílý konektor a pípá furt. Až po odpojení černého je klid
právě mi to nějak vše nešlo do hlavy. Hele zkontroluj si černí konektor, zdali máš zapojené piny podle návodu jak sem dal Jarda. Já se nejednou setkal s tím, že byli piny přímo od výroby do BC naskládané jinak, než má jarda ve svém topiku...ale BC samozřejmě fungovalo jak mělo... stejně dobře, jako když jsem dal piny podle Jardova topiku.
Když budou piny dobře, tak jedině reset velkého BC
Ok jenom reset BC se dělá jak? Je samo možný že velký BC to má jinak ale předpokládal jsem že střední a velký BC má černej konektor stejnej. Přiznám se že jsem to nekontroloval.
Tady několik lidí mluví pořád o resetování a kalibrování OBC, ale v životě jsem nepotkal nikoho, kdo by to doopravdy uměl. Jestli ty informace máte, pošlete to pls Jardovi ať se teda UPDATNE FAQ s BC.
To mě taky zajímá, o resetování BC slyším poprvé. Kalibrovat jde jenom ukazatel spotřeby tím koeficientem. Pak je možné ještě BC diagnostikou nakódovat na konkrétní auto, ale velmi pochybuju, že by to mělo nějaký vliv na gong.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé