Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Světlý kožený interiér E90
Tak to víš, že černá kůže asi vydrží tvrdší zacházení - tim myslim, že na ní neni hned všechno vidět a snese menší péči. Nicméně když se opotřebuje-prošoupe atd, tak je to vidět uplně stejně jak na světlym interiéru.
Pokud si o světlej interiér budeš pravidelně pečovat a jednou za čas si uděláš 2-3 hodinky času na vyčištění a ošetření, tak Ti vydrží nádherně. Nemluvě o tom, že si myslim, že se světlym interiérem vypadá auto líp, jak s tmavym. samozřejmě věc názoru, pak záleží na barvě auta, obložení interiéru a tak
Já mám v autě právě sportovní béžovky a spokojenost maximální
Jinak nezapoměň, že pokud budeš shánět béžovej nebo jinej světlej interiér, tak se poptej rovnou i po ostatních plastech do interiéru v tý barvě.. Je to téměř skoro všechno vevnitř a pokud máš teď třeba černej nebo šedej vnitřek, vypadalo by to divně a nemělo by to ten efekt
Pokud si o světlej interiér budeš pravidelně pečovat a jednou za čas si uděláš 2-3 hodinky času na vyčištění a ošetření, tak Ti vydrží nádherně. Nemluvě o tom, že si myslim, že se světlym interiérem vypadá auto líp, jak s tmavym. samozřejmě věc názoru, pak záleží na barvě auta, obložení interiéru a tak

Já mám v autě právě sportovní béžovky a spokojenost maximální

Jinak nezapoměň, že pokud budeš shánět béžovej nebo jinej světlej interiér, tak se poptej rovnou i po ostatních plastech do interiéru v tý barvě.. Je to téměř skoro všechno vevnitř a pokud máš teď třeba černej nebo šedej vnitřek, vypadalo by to divně a nemělo by to ten efekt

já mám v černé E90 beige koženej interiér a pokud člověk není prase,udržíš to čistý.. pravidelně to otírám vlhčenejma ubrouskama na kůži,impregnuju TURTLE voskem a jsem spokojenej.. jedinej problém je,že nemůžu nosit některý svý oblíbený džíny,pač hrozně pouštěj a musel jsem to otírat každej den.. jinak,jak tu někdo píše,k béžovejm sedačkám patří komplet tapeci,sloupky,loketka a spodek palubovky.. pokud bys měl zájem,já sháním taky sport sedačky,mám obyčejné s výhřevem..kdybys sehnal celý zachovalý interiér,vzal bych si sport přední sedačky,dal bych ti své,které jsou v TOP stavu,zbytek interiéru by sis nechal ty a zaplatil bych ti pulku ceny..
-
Hledejte treba tady a udelejte si vylet do Polska, za 12000 kč komplet interier je za pusu....
http://allegro.pl/bmw-e91-fotele-skorza ... 22589.html
http://allegro.pl/bmw-e91-fotele-skorza ... 22589.html
to: zlatas mrkni sem http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&t=121537
ten interier jsem videt a je dost slusny jenze je E91 a me zadek nesedel do E90
ten interier jsem videt a je dost slusny jenze je E91 a me zadek nesedel do E90
-
Detail z mého auta, takhle je to v origo M paketu, barva Black Sapphire Metallic, nemyslím, že by to vypadalo nějak špatně 

- Přílohy
-
- IMG_0225.JPG (130.78 KiB) Zobrazeno 164 x
-
- IMG_0224.JPG (141.08 KiB) Zobrazeno 164 x
-
- IMG_0223.JPG (139.2 KiB) Zobrazeno 164 x
-
- IMG_0222.JPG (144.24 KiB) Zobrazeno 164 x
-
- IMG_0221.JPG (155.95 KiB) Zobrazeno 164 x
-
- IMG_0220.JPG (162.98 KiB) Zobrazeno 164 x
-
no ty fotky vypadaj moc pekne
mam taky v e90 svetlou kuzi, ikdyz ne takhle bilou, jinej odstin, ale nevidim v tom problem
je fajn, ze kdyz ti neco ukapne (kecup treba apod.) krasne to setres.. a osoupani.. ta impregnace pomaha dost,.. nechaval jsem delat v bmw servisu za 1000,- celej interier, a musim rict, ze vedi co delaj