AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
lukeE91 píše:A nemate nekdo nejaky pripravek nebo postup vyzkouseny? Mam bezovku a potreboval bych ji taky necim vycistit.
Asi hodně dobrý je SWISSWAX
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Ja se těch barev prostě bojím. Nějaký hovado, co mělo auto přede mnou něco podobného udělalo s volantem a musel jsem ho měnit. Je to lákavé, ale musel bych to vidět na vlastní oči. Ale jinak rozdíly jsou hodně viditelné.
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
a nemáte někoho poblíž olomouce, kdo by dovedl sedačky přečalounit?? opěrky jsou OK, ale na sedákách u sportsitze mám tu kůži už celkem kostrbatou a chtělo by to ji buďto vyměnit nebo nějak našpónovat...
lukeE91 píše:Zkousel jste uz nekdo cistici sadu od Mateje Vepreka? Dost vazne o ni uvazuju.
to nejsou jen smyšlené recenze.., polovina těch amg mercedeců co udržuje, patři jednomu známému.., a on fakt odvádí precizní práci, pokud nabízí nějkou kosmetiku, tak ověřenou, se kterou sám pracuje.., takže asi tak
Máte někdo vlastní zkušenost jak dlouho taková renovace vydrží. Názory se dost různí. Ti kdo renovují tvrdí, že to má životnost srovnatelnou s prvovýrobou, ale když jsem se ptal přímo člověka, který pracuje s kůží řekl, že je to blbost a vyhozené peníze. Tak kde je pravda?
Podle mě je to jen chvilková záležitost... Pokud je ta kůže stará a opotřebovaná, tak už z ní nikdy neuděláš to, co v prvovýrobě, spíš pouze "zamaskuješ" její opotřebované části... ale jak dlouho to vydrží, opravdu nevím....
Ale kámoš, co má Chryslera 300C v béžové kůži, tak to impregnuje snad každý týden nějakým ošetřením na kožené čalounění a vypadají pořád jak nové...
Ale dát auto někam do firmy která impregnuje sedačky, tak to je podle mě chvilková záležitost, stejně jak když odvezeš auto na vyčištění... taky je krásny, voňavy a naleštěny, pouze do doby, než se v něm 3x svezeš...