zdravim vsechny bawaky ... chtel bych se zeptat jestli ma nekdo se strechou open air zkusenosti ... mam ji na svem e36 compact .. mam kompletni m-paket ale mam problem ... strechou mi zacalo ve vsech ctyrech rozich zatykat a mam strach to rozebrat .... tak pls piste tipy rady triky navody .... budu vdecnej
měl jsi sundanou stropnici, aby jsi se podíval, jestli jsou do vývodů střechy zasunuté a průchozí odtoky? Běžně vypadávají, nebo se ucpou bordelem, co tam léty proteče
Jamall: Tipuju, že v tomto případě nejde o klasický šíbr (lifting-sliding roof), ale shrnovatelnou plátěnou střechu (folding roof), kterou jsem viděl jen na Compactu.
myslel jsem přesně na to samé, akorát jsem se zamyslel nad tím, že výrobce nemohl určitě vymyslet 100% těsnost okna vůči karosérií...třeba i po létech. Tak nějaký od tok by tam měl být...navíc když jsou všechny karosérie na hadičky připravené
Zcela určitě, ale hadičkami bych začal...pak bych řešil těsnění a nakonec kdyby mezi tím nepomohla impregnace, tak nová tkanina. Asi cesta od nejlevnějšího a nejzákladnějšího