Ahoj,
mám menší problém díky ložiskům na převodovce je tam vůle. Je potřeba je vyměnit, v BMW však údajně tento díl neprodávají a nabídli mi, že mi za moji starou převodovku dají repasovanou... Na cenu jsem se radši ani neptal. Teď čekám na kompletní dokumentaci k tomu ložisku. Chci se zeptat nevíte, kdo by byl ochoten vyrobit přesnou kopii toho ložiska?
Nechci dávat desetitisíce za repasovanou převodovku kvůli dvoum ložiskům.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Ložiska do převodovky E90
-
- Moderátor
- Klubové ID: 1778
- Kontaktovat uživatele:
o který ložiska se jedná ? na mrkvi od motoru nebo na jiné hřídeli ? zkus rozměr ložiska vyhledat v katalogu SKF a uvidíš
na E30tkovou převodovku se dělá "podobné" ložisko akorát je o 1mm tenší jakoby ... a pokud bys chtěl origo, nedivil bych se, kdyby to ložiska byli od e21čky po e90tku stejný 

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Nevim přesně, který to jsou, ale asi se jedná o ty na mrkvi, protože můj mechanik ještě tu převodovku nerozebíral, je jenom vyndaná. Odpoledne mu mají poslat přesnou dokumentaci k tomu ložisku. Problém je, že v BMW je prostě objednat nemůžouMattyX píše:o který ložiska se jedná ? na mrkvi od motoru nebo na jiné hřídeli ? zkus rozměr ložiska vyhledat v katalogu SKF a uvidíšna E30tkovou převodovku se dělá "podobné" ložisko akorát je o 1mm tenší jakoby ... a pokud bys chtěl origo, nedivil bych se, kdyby to ložiska byli od e21čky po e90tku stejný