Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

318I E36 nestartuje po "dojití benzínu"

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
xaviel

#1 Příspěvek od xaviel »

Zdravím,
došel mi v prosinci benzín, auto jsem teda odtlačil na parkoviště, kde stálo cca měsíc. Pak jsem dolil benzín (10litrů) a zkusil nastartovat a nic.

Baterku jsem samozřejmě nabil, takže točí krásně ale nemá vůbec tendenci naskočit. relátka spínají, pojistka pal. čerpadla v pořádku. Čerpadlo teda neslyším.
Tak se ptám, proč by odešlo čerpadlo, zrovna když došel benzín. Nemohlo třeba nasát vodu na dně nádrže a zamrznout nebo tak něco? :lol:

Nevím si rady, auto stojí 2km od domova a na parkovišti se blbě něco zkoumá:D
Prosím o tipy co zkontrolovat, kam šáhnout a tak. Díky
(nepředpokládám, že by byla chyba třeba v zapalování nebo tak, vše ostatní fungovatlo vždy bez problému, díky.-)
paca

#2 Příspěvek od paca »

pokud neslyšíš čerpadlo, tak bude chyba asi vněm :wink: zkus ho napojit napřímo na baterku a uvidíš jestli je funkční :wink: čerpadlo se "chladí" benzínem, takže je možné že "zamrzlo"
shade741

#3 Příspěvek od shade741 »

a je taky možný že nedošel benzín ale prostě se kouslo, odcvaknout sedák zadnís edačky odšroubavat deklík, jak ti už psal přivést 12 V natvrdo pokud nic tak technicky poklepat mělo by se pak rozeběhnout alespon na cestu domu,l pak zkontrolovat ale bude na výměnu pokud se netočí, celkově čerpadlům nesvědcí neustálá nízká hladina paliva v nádrži
Odpovědět