Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Pískování a lakování alu kol
to ze to je levnejsi , neznamena nutne , ze to je i horsi
PneuMracek mi nabidl lakovani kol za 2 000kc/ks a to je kvalitni pneuservis s velice dobrym hodnocenim co se tyce lakovani ALU kol + specializuji se na znacky kol ATP BRABUS, LORINSER, AMG, BMW, BREYTON, BBS, WSP, GEMBALLA, TECHART a jine...
Potrebuju nechat prestrikat stredy kol Breyton Spirit do barvy GunMetal a limce nechat lestene , takze za nalakovani stredu se mi 8 000kc zrovna davat nechce .

Potrebuju nechat prestrikat stredy kol Breyton Spirit do barvy GunMetal a limce nechat lestene , takze za nalakovani stredu se mi 8 000kc zrovna davat nechce .
za 11tis jsem kupoval novou sadu 18ctek origo bmwbmw335 píše:hm tak to bude kvalita za 2 litrykapky, prach atd...mně dělali celou sadu 19tek na 12tis

hmm, já si to nechal udělat jinde, protože bych nerad abych měl od Mráčka zase poškrábaný dísky při sundavání gumy kor na novém černím laku.set_ píše:to ze to je levnejsi , neznamena nutne , ze to je i horsiPneuMracek mi nabidl lakovani kol za 2 000kc/ks a to je kvalitni pneuservis s velice dobrym hodnocenim co se tyce lakovani ALU kol + specializuji se na znacky kol ATP BRABUS, LORINSER, AMG, BMW, BREYTON, BBS, WSP, GEMBALLA, TECHART a jine...
Na stránkách maj super bezdotykovou zouvačku, která funguje i na funflaty ale vždycky mi to rvaki nontpákama...bmw335 píše:hmm, já si to nechal udělat jinde, protože bych nerad abych měl od Mráčka zase poškrábaný dísky při sundavání gumy kor na novém černím laku.set_ píše:to ze to je levnejsi , neznamena nutne , ze to je i horsiPneuMracek mi nabidl lakovani kol za 2 000kc/ks a to je kvalitni pneuservis s velice dobrym hodnocenim co se tyce lakovani ALU kol + specializuji se na znacky kol ATP BRABUS, LORINSER, AMG, BMW, BREYTON, BBS, WSP, GEMBALLA, TECHART a jine...
-
- Klubové ID: 2840
jj, za 5000 se da udelat celolak v metle:Dpaca píše:za 11tis jsem kupoval novou sadu 18ctek origo bmwbmw335 píše:hm tak to bude kvalita za 2 litrykapky, prach atd...mně dělali celou sadu 19tek na 12tis
a pokud je kluk šikovný a má nato vhodný prostory, tak nevím proč by tam měl mít kapky, prach atd....
kdo zná cenu materiálu na lak, tak by taky víc než 2tis za sadu nedal
muzes mi prosim poslat foto jednoho tvyho kola po uprave? mel jsi na nem i treba trosku sjety hrany? Sundaji treba i pneu nebo to mam nejdriv nekde zout? Davbmw@seznam.cz dikec.
to me netrapi , kola mam jeste nova zabalena v krabici , takze nemusim mit strach o poskrabane limce pri sundavani gumybmw335 píše:hmm, já si to nechal udělat jinde, protože bych nerad abych měl od Mráčka zase poškrábaný dísky při sundavání gumy kor na novém černím laku.set_ píše:to ze to je levnejsi , neznamena nutne , ze to je i horsiPneuMracek mi nabidl lakovani kol za 2 000kc/ks a to je kvalitni pneuservis s velice dobrym hodnocenim co se tyce lakovani ALU kol + specializuji se na znacky kol ATP BRABUS, LORINSER, AMG, BMW, BREYTON, BBS, WSP, GEMBALLA, TECHART a jine...

set_ píše:a nazouvat ti je budou asi prstama ne?bmw335 píše:hmm, já si to nechal udělat jinde, protože bych nerad abych měl od Mráčka zase poškrábaný dísky při sundavání gumy kor na novém černím laku.set_ píše:to ze to je levnejsi , neznamena nutne , ze to je i horsiPneuMracek mi nabidl lakovani kol za 2 000kc/ks a to je kvalitni pneuservis s velice dobrym hodnocenim co se tyce lakovani ALU kol + specializuji se na znacky kol ATP BRABUS, LORINSER, AMG, BMW, BREYTON, BBS, WSP, GEMBALLA, TECHART a jine...
Potrebuju nechat prestrikat stredy kol Breyton Spirit do barvy GunMetal a limce nechat lestene , takze za nalakovani stredu se mi 8 000kc zrovna davat nechce .vždycky ti to objede aspon ta patka...Tak kde sem si to nechal dělat já, na doporučení toho kdo mi to lakoval tam nemám ani ťuk
to me netrapi , kola mam jeste nova zabalena v krabici , takze nemusim mit strach o poskrabane limce pri sundavani gumy
Vsichni tady povidaj jak maji kola za 2500-3000 a jaka je to bomba. Ale zatim jsem nevidel zadny fotky. Poslete nekdo pred a po! Docela me to zajima. Ja se chystam taky nechat udelat 17"(lak+opravit odrbane hrany). Myslel jsem tak kolem 6tis za dobre odvedenou prace je ok. Zatim jsem dostal od vice lidi doporuceni na http://www.lakovna-praskova.cz/
nejlepsi je si to udelat sam
taky jsem zvolil tuto cestu, nehodlal sem si nechat zmrsit rialy z 89 hrubym piskem a pomerancovym komaxem. je to drina sundat stary lak na clenitych kolech, shanel sem nekoho kdo tryska suchym ledem, nejsetrnejsi metoda, ale nepodarilo se,usetrilo by to hodne casu, nasledne nalakovat u dobreho lakyry a vylestit. usetrene penize, jistota dobre odvedene prace kdyz neni clovek uplne levy a nervni po hodine brouseni nebo lesteni, te prace na tech kolech pri renovaci je habakuk, desitky hodin nekdy i stovky. a kdyz neco zadrbu muzu nadavat leda sobe. za 3000 bych teda nikomu svy kola nesveril.

nemej obavy. muzu ale nemusim , da se to stihat i pri zamestnani, jde jen o spravny postup prace a clovek se neudrbe, je treba si najit svy know how
, vim do ceho jsem se pustil a neco taky o tom nastudoval. bezhlave do toho nema cenu jit, to si clovek pridela zbytecnou praci a vysledek nula-nic. ja sem se svym vysledkem spokojen. a nemale penize usetreny (zbaveni stareho laku, oprava lehkych oderek, lakovani, lesteni)..