Zdravim. Chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemá zkušenosti s tim že něco chrastí nejspíš od zadní nápravy, ale možná že je to z prostředka. Je to totiž jen za jízdy tak těžko zjistim přesnej zdroj. Je to takový kovový chrastění a cinkání skoro jako kdyby tam chrastil nějakej řetěz. Je to až když jedu tak přes dvacet a výš. A začalo to až po výměně spojky. Nemá někdo z vás nějaký tušení co by to mohlo bejt?
Nejlepší bude,když najedeš třeba na zvedák,nebo zvedneš jedno kolo po druhém a zatočíš a uvidíš,které to dělá,ale stejně budeš muset měnit v kotoučích obou zadních kol pakny ruční brzdy.Pravděpodobně to bude ono.Buď budou sjeté ty pakny,nebo vytržené ze štítu.
Ok. Dík moc. V koutku duše jsem doufal že to bude nějaká prkotina Tak holt budu muset vyměnit ty pakny. Nic jinýho by to být nemohlo? Ať to nezkoušim po jednom ale všechno najednou.
Poznáš to nejlépe,když zatočíš jen kotoučem bez kola a v případš,že to půjde z něj,tak demontuješ brzdič a podívej se zaroveň na destičky a pak kotouč dolů a uvidíš
Nevím jestli to je přesně ten zvuk co myslíš ty, ale na mém ISu nějakej chytrák dal někam do paken místo jakéhosi čepu šroub.. šroub samozřejmě nevydržel, zlomil se a pak mi lítal v kole a dělalo to takovej cinkavej zvuk jak to tam lítalo