Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

vrzání při podřazení E46 - prosím pomoc!!

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Majklmusil

#1 Příspěvek od Majklmusil »

Zdravím,

mám problém:roll: Když podřazuju na nižší kvalt nebo když couvu tak při pouštění spojky se ozývá ze zadu jako by z nápravy skřípání a vrzání. Prvně jsem si myslel že to budou silenbloky nebo tlumiče nebo tak něco. Sice silenbloky vypadaj, že už mají dost ale při zatáčení nebo brždění to nic nedělá, auto sedí jak má a nic se neklepe nebo tak...Jen když pomale pouštím spojku při podřazení... můžete mi někdo poradit co to vlastně je? a na co se mám při opravě připravit??
mám E46 323 ci

r.v. 99

Předem moc díky :wink:
LiborM
Klubové ID: 2314
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od LiborM »

Vrzání může způsobovat hodně věcí, např. lanovody,které špatně chodí v nápravě. siláče, uvolněný plech od výfuku, dost často to dělají zadní brzdy,teda spíše pakny,pružinky atak. Asi by bylo nejschůdnější zajet za nějakým mechanikem ,aby auto zvedl na zvedák a poslech auto. Tady to nikdo neslyší,takže se těžko radí a těch věcí by jsme tady mohli vyjmenovat desítky a stejně ti nezbyde nic jiného, než to někde zvedenout a poslechnout někým kdo tomu rozumí.
Bmw M3 e36 3.0i Greenhell
Bmw E28 535i
Mercedes-Benz ML 55 AMG
Audi S8 6q
Majklmusil

#3 Příspěvek od Majklmusil »

jasně díky... jako na jaře to jde do servisu. Já jen jestli to není něco velkýho co by stálo hodně peněz. třeba to budou jen ty sylenbloky. Ale bylo mě divný že při brždění a zatáčení to nic nedělá... dík
Odpovědět